Deeksha (beszélgetés)

2010. okt. 18. 19:56

A Deeksha szanszkrit eredetű szó, jelentése Áldás, Energia átadás. Az Egység Áldásának közvetítése nem tartozik egy valláshoz sem, és semmilyen hitrendszerhez vagy spirituális irányzathoz.

A Deeksha-Jelenséget naponta ezrek tapasztalhatják meg mindenütt a világon, függetlenül attól milyen fajhoz, valláshoz, spirituális hitrendszerhez, nemzethez tartoznak vagy éppen úgy érzik hogy nem hisznek semmiben.

Az Egység Áldása egy neurobiológiai folyamatot indít el az agyban, mely folyamat műszerekkel mérhető változást idéz elő a befogadóban. A fali lebenyek aktivitása, így az érzékelések (szaglás, látás, tapintás, hallás) koordinációs sebessége csökken, ezáltal az érzékek felszabadulnak az elme behatása alól. A homloklebeny pedig aktiválódik, ami felelős az öröm, a boldogság, a hála és a nyugalom érzésének megtapasztalásáért.

2010. ápr. 8. 08:23
Nem ismerem. Hogyan működik ez az egész,mi ez tulképpen?
6. 4abfd92b5a (válaszként erre: 5. - Zsozsolt)
2010. ápr. 7. 17:26

beavattak.. :)) "felavattak".. :DD

luxemburgban végeztem el a kurzust 4 éve :))

2010. ápr. 7. 17:13
Hogyan tudtad elsajátítani ezt a technikát?
2010. ápr. 7. 17:00

majdnem hasonlo a "technika"..

a "fénydás"müvészete ez is, csak itt a föpont a harmadikszem, a hatása hasonló, itt is az "isteni üzenet" közvetitése a lényeg.. :))

ennél a "fénydásnál" a manifesztációk "felébresztése és utjára engedése" a lényeg..

2010. ápr. 7. 16:52
Hogy csinálod? És mi a hatása?
2010. ápr. 7. 16:36

nekem nap mind nap áldásban van részem, nem kell ehhez elöadásra menni.. :))

deeksha enerigiában is részesülök., csak én másképp hivom.. :))

2010. ápr. 7. 12:40

Sziasztok!

Járt közületek valaki már deeksha adáson? Milyen programon? Kinél? Milyen volt?

Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook