Debrecen, meddőségi ambulancia, melyik jobb Sápy doktor vagy a Fekete doki? (tudásbázis)
A leg tutibb doki a világon Dr. Sápy Tamás!!!!!!!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Úgy végzi a vizsgálatokat, hogy észre sem lehet venni. Emberileg is nagyon rendes! Olyan megnyerő, kedves hangja van, hogy elfelejtesz félni is amikor nála vagy. Van rád ideje, nem úgy mint a többinek, hogy gyorsan megvizsgálnak és már mehetsz is. Vele addig beszélgethetsz, amíg kérdésed van és mindenben segít. Apróság, de pl. a neved szólít és ez olyan kedves dolog. A nőgyógyásznál amúgy is kiszolgáltatott egy nő és olyan jó, hogy minden szempontból megfelel! Hozzá nem rettegek, amikor mennem kell! És ez egy nőnek FONTOS!
Szóval, mint dokit, imádom!
Ő tuti minden szempontból!!!!!!!!!
Török doki is dolgozik a meddőségi szakrendelésen, ugyanúgy csinálja az inszeminációkat, meg minden mást is a műtétektől kezdve a szülésig.
Nekem ő a favorit.
Én Csiszárhoz jártam(tudom nem ez a kérdés)Ő szakmailag nagyon jó volt, de mint ember egy 0.
Egyébként nekem nála sikerült az első lombik.
Szia!
Nekem Fekete dr. csinálta tavaly januárban az inszeminációt, ami egyből sikerült is. Akkor nagyon rendesnek tűnt, így fel is kértem a terhesgondozásra is őt. De a 25. héten kórházba kerültem, mert a méhlepényem fedte a méhszájat, így az elkövetkező 12 hetet bent töltöttem..... egyszer jött be hozzám a 12 hét alatt, én keresgéltem állandóan.... éppen csak azt nem mondta, mi a ....ért zavarom..... így a végén nem ő császározott...
De egy biztos, hogy a meddőséggel kapcsolatos kivizsgálásokban, kezelésekben otthon van ő is és Sápy dr. is.
További ajánlott fórumok:
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Meddőségi Ambulancia Miskolc Semmelweis Kórházban
- Tapasztalatokat szeretnék kérni a Miskolci Semmelweis Kórház Meddőségi Ambulánciájával és az ott rendelő orvosokkal kapcsolatban.
- Dr. Török Péter - Debreceni Meddőségi Központ
- A debreceni klinikán a meddőségi szakrendelésen milyen vizsgálatokra kell számítani?
- Meddőségi ambulancián, mi fog történni?