Darázsméreg allergia (beszélgetés)
Én is ennyiért találtam.Biztos,h nagyon szar érzés,én is nagyon megijedtem akkor,3kicsi gyerekkel voltam itthon,férjem 200km-re...
Most én is sikítozós lettem... :D
Már nem most vettük. Akkor, mintha egy 20-ast mondott volna a férjem. Most nem tudom, mennyibe kerül.
A gyerekeim imádják, ha darázzsal találkozunk, mert akkor anya sikítozik és futkározik össze-vissza. :D De senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor úgy érzed, hogy nem kapsz levegőt, mert beödémásodik (vagy mit csinál) a torkod. :((( Soha nem felejtem, amikor először csípett meg és a mentő a telefonhívás után 3,5 perccel már ott volt nálunk. Vénásan kaptam valami kék színűt és kb. 5 perccel utána kezdett jobb lenni.
Engem eddig kétszer csípett meg és mind a kétszer fulladni kezdtem. Anapen kis tollszerű injekcióm van, amit akár még ruhán keresztül is be lehet adni.
Nekem allergológus írta fel, a háziorvos adott beutalót.
Csak nem megcsípett? Ha igen és úgy látod, allergiás vagy rá, akkor azonnal a legközelebbi orvoshoz! Bárkihez, fogadni fog! Antihisztamit kapsz és minden oké lesz.
Ha csak simán szeretnéd megtudni, hogy allergiás vagy-e, akkor a háziorvostól kérj segítséget, neki tudnia kell, mi a menete és hova küldjön allergia tesztre.
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Bőrgyulladások, ekcémák, allergiák
- Parlagfű: tehetünk valamit az allergia ellen?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?