Darázsirtás!!! Mennyibe kerül? Hogyan végzik? Tapasztalatokat várnék! (tudásbázis)
Nagyon gyorsan szaporodnak ezek a dögök!
Hívtunk egy céget, nagyon jó árat mondtak, hamarosan ki is jönnek.
Ez az emberke, aki nálunk volt, sztem egységáron dolgozik.....Ő előtte hívtam egy céget, 30 ezerért akartak kijönni.
Ez az emberke kijött, bekoktélozta őket, felásta a kertet, h megtalálja a fészket, de elsőre ez nem sikerült, mivel garanciát vállal így visszajött, még ásott, koktélozott, meglett a fészek és végre vége lett a rémálomnak.
Napokig nem mertünk kimenni a kislányommal, már annyian voltak.
A méhész csak akkor megy, ha van védőruhája. Az nem jó, amivel a méhekhez megy, mert azt a darazsak átfúrják.
Felénk a méhészek nem vállalják a darázsirtást.
Méhészt a darazsakhoz? Ezt nem is tudtam.
Blanka! Gondolom a föld alatt még bonyolultabb, mint padláson, így talán nekünk sem kerül majd többe...
Nálunk ProtectB-vel fújta le a gázóraleolvasó és szinte azonnal elpusztultak a darazsak.
Tűzoltóságot is lehet hívni ilyen ügyben!
Én is félek, hogy másfél éves lánykámat megcsípik, de persze én is félek tőlük.
Rengetegen vannak, lehet, hogy többen is mint gondolnánk.
Ki kell irtanunk őket valahogy, de férjemet nem engedem a közelükbe, így maradnak az irtók.:-(
Sziasztok! Szomszédunk padlásán szép kis darázslak van, ebben a napos időben csak úgy hemzsegnek a dögök. A fészek bejárata pont ami udvarunkra esik, félek, nehogy megcsipkedjenek minket, a kislányomat.
Van valakinek tapasztalata darázsirtókkal? Mennyibe kerülhet? A fészket elviszik?
További ajánlott fórumok:
- Más is volt, vagy van ilyen helyzetben? Véleményeket várnék.....
- Gyakorlati tapasztalatot várnék Green gold solar-lunar mikroalga porról
- Mazda 323 1.3i sedan... valakinek akinek volt tapasztalatokat várnék !
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.
- SZTK-s nőgyógyászt keresek a 13. kerületben. Véleményeket várnék Dr. Sziklairól, Dr. Versényiről, Dr. Batizról.
- A VII. kerületben a 6 hetes csecsemő-szűrővizsgálatokat hol végzik?