Cysta a baba buksijában..... (beszélgetés)
szia!
nálam is megvolt az uh és a genetikai zanácsadás is...nálam mivel mindent rendben találtak igy nem ajánlottak fel amniocentézist...a baba cystája is 1 hét alatt 7mm-ről 4mm-esre csökkent...BPD:4,26 cm,...és minden más eredményem is rendben volt..Remélem valójában is igy van!!
Nézd én ha bármi felmerült volna megcsináltattam volna az amnio-t ,mert ha baj van jobb tudni..és sok ismerősömnek volt és azt mondták nem gáz...kellemetlen,de ki lehet birni.utána fontos a pihenés..de baj senkinél sem volt emiatt..ugyhogy az én szubjektiv véleményem az ,hogy ha már felmerült ez a dolog jobb ha belemész és időben kiderül mi a helyzet..ha minden rendben lesz akkor meg legalább megnyugodhatsz...nem igaz??? és konkrétan miért kell megcsináltatnod?melyik eredmény nem jo??mit mondtak?
Sziasztok!
Hasonló problémát találtak a héten nálam is a 18.heti uh.18. hetes genetikai uh. eredménye:BPD:47mm, Thorax Ap:45x45mm, Femur 28mm,vélemény: jo. magzati plexus hátulsó szarvában 5mm-es, bo. magzati plexusban 3mm-es cysta látható. A genetikai tanácsadáson a magzatvizvételt javasolták,ami előtt integrált tesztet szeretnék. Afp és többi lelet rendben, 12.heti uh. tarkóredő1.3. Ti megcsináltattátok a magzatvizvizsgálatot? mi a tapasztalat? nagyon félnék tőle nincs más megoldás? mik a tapasztalataitok a magzatvizvizsgálattal? felszívódott a cysta nálatok? nagyon várom válaszotokat a héten döntenem kell a magzatvízvizsgálatról NEM TUDOK DÖNTENI SEGÍTSETEK!
ennyiből állt ez a genetikai vizsgálat???és nálad is az volt a helyzet hogy a babánál cystát fedeztek fel???
Hát jo lenne ha már vmi megnyugvást adna az már 1szer biztos....de tartok nagyon ettől a vizsgálattol...
mármint hogy érted,hogy milyen cysta??
kell mennünk genetikai vizsgálatra,bár nem tudom ez miből áll....te tudod esetleg??és az amniocentézissel kapcsolatban mit ajánlsz?mivel elég változatos etéren a vélemény ,sokak szerint veszélyes és felesleges ez a fajta vizsgálat....