Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Létezik olyan cukrászda, ahol 18+-os formájú desszerteket készítenek? fórum

Létezik olyan cukrászda, ahol 18+-os formájú desszerteket készítenek? (tudásbázis)

tegnap 18:30
Ízlések és pofonok én azt mondom
tegnap 17:29
Mindenhol vállalnak, ahol formatortát csinálnak.
9. Tabasco Sarkany (válaszként erre: 3. - Enissa)
tegnap 15:29

Egyetértek. Egy jo cukrasz mindent tud kivitelezni. De amugy nem hiszem, hogyha csak ezzel foglalkoznak, az eletkepes lenne. Esetleg Amsterdamban a szex museum mellett vagy a Pigalle-on a szinten tematikus muzeum mellett.

A patkany-, mokus-, galambkakanak felcimkezett csokik is menok, ha Porthmouthban, az Isle of Wighton adjak el az ajandekboltban. De csak azt arulni meresz lenne.

Az Isle of Wighton homokot arulo bolt is van. Minden hulyeseget el lehet adni, ha korites van.

tegnap 13:01
7. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:52

Jól néznénk ki, ha egy profi cukrász nem tudná rendelésre megcsinálni, speciális igények szerint!

Szerintem ha leadod a tervet, megcsinálják!

Grafikusok is dolgoznak ott!

6. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:47

Szerinted van olyan cukrászda, ami kizárólag puna meg fütyi alakú tortát gyárt?

De ami normál tortát is csinál, az nem is jó?

Vagy te akarsz ilyent nyitni? :D

5. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:45
Ahogy gondolod, ha megélne ebből is, biztos lenne.
tegnap 11:41
Kell lennie ilyenek is meg normálisnak is
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:10

Sok ilyen tortát láttam.

Aki művészien tud formázni tortát, az egy mellett, péniszt, popsit, stb. is tud formázni, de nem rakják ki a kirakatba.

Valószínű ezek nem mindenkinek valók, munkahelyi buli, házasság előtti bulik stb.

lyi

tegnap 11:01
Igen, nekem a törzshelyem lenne :D
tegnap 10:52
Cukrászda ami 18+kinézetü tortákat és....stb lényeg hogy 18+kinézetü minden deszert (bocsi ha csúnyán írok) szerintetek van ilyen Magyarországon vagy lenne kereslet ere?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook