Ajánlanátok jó cukrászdát (ahol mindenféle tortát készítenek) Zuglóban és környékén? (tudásbázis)
A Pálmai nem igazán jó (jártunk már ott de egyáltalán nem volt kedvünkre), nem ajánlanám .A Vanilinról sem túl jó véleményeket alvastam pl. itt Szamócától
Vári cukrászda. A Szlovák- Csömöri út sarkán. Nem mcsak a sütijeik nagyon jók, de talán a legjobb és legnagyobb választékuk van n fagyiból is. És a fagyitortáik eszméletlen finomak. Örsről a 31-es busszal a Szlovák utcáig kell menni. Ott ahol sorban állnak az emberek az a cukrászda a benzinkúttal szemben. Az alábbi linken egy blogozó írt róla:
Hát a Vanilin cukrászdáról eddig jót nem olvastam, mert az lenne nekem a legközelebb. Igaz a legutolsó hozzászólás kb másfél évvel ezelőtti...
A Horváth cukrászda sajnos nekem messze van, autóm nincs és elég sok minden kellene.
A páromnak lesz a 40. szülinapja :)
A pálmait majd megnézem :)
Köszi az eddigi tippeket!
Pálmai cukrászda, igaz ez 16.ker, de mindenféle tortát csinálnak és nagyon szépek a tortáik:)
Itt a link:
További ajánlott fórumok:
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Vendéglők, cukrászdák, kávéházak, éttermek nevei
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Budapest és környékén hol készítenek olcsó tortát?
- Tud valaki Szegeden olyan cukrászdát, ahol nem vajkrémes tortát (esküvői) is készítenek?