Cukorbetegek és azok akiket érdekel a téma ide!! (beszélgetős fórum)
Jobb ezt a végére hagyni.
Addig más rossz dolgok is történhetnek... tablettás kezelésből rengeteg kombináció van, ne törődj bele, hogy az első nem sikeres. Addig próbálkozzanak, míg rád nem szabják a tökéletes beállítást. Lehet akkor is emelkedettebb az érték, de nem 20.
Hattori!
Keress fel egy másik orvost, akin nincs idegbaj, és az biztos mond valami jót.
Ha ideges vagyok, akkor nyugtatót veszek be, sokat iszom, és 13-ról lemegy 8-ra a cukrom. Ez is sok, de még vannak problémáim, amin úgysem lehet nyugtatóval segíteni. Evés után nem szoktam méricskélni, hisz nagyon sokba kerül a mérőcsík, nem pazarolom.
Cukorbetegség: szervezet nem tud mit kezdeni a cukorral.
Mi lenne ,ha nem ennék ch-t?
Sajnos,semmit nem tudtam kérdezni az orvostól,mert olyan idegállapotban volt.
Sziasztok!
Sajnos nálam is cukorbetegséget állapítottak meg. Az lenne a kérdésem, hogy valaki kipróbálta-e a Diabellt, ha igen, mi a véleménye. Köszi.
Köszi, ez bíztató, hogy akkor háziorvos is elláthat.
Megjött a HgbA1C, 49 lett, szóval nincsenek illúzióim.
Ami fura, hogy mindig szomjas voltam, de betudtama melegnek.
Sokszor kivert a víz (így visszagondolva kaja után fél órával), de ezt akkor így nem kötöttem össze az evéssel (inkább változó kornak tudtam be).
Zöldhályog kezdődött (mert ugye a szürke az nem elég).
Annyira összefüggenek a dolgok, csak annyira nem volt időm sem magamra figyelni.
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire él még a fórum, de megpróbálom, hátha ír valaki.
Egy szürkehályog műtét előtt kellett egy rutin labor, ott derült ki, hogy az éhgyomori cukrom 7,26. (Ahogy most visszanézem a több éves leleteimet, ez valójában szépen kúszott felfelé az évek alatt.)
Vettem mérőt, reggel éhgyomorra rendre 8,5 körülit mérek:(
Én nagyon édességes voltam eddig, ennek most nyilván vége van (felteszem a gyümölcsnek is). Most voltam HbgA1C laboron, nem tudom, hány napig ülnek rajta az sztk-ban, de ma csináltatok magánban is, az másnapra kész van.
Egyelőre körzeti dokihoz kell mennem (itt a városunkban diabetológushoz decemberre lenne időpont, de magán diabetológus sem tudna fogadni 2 hónapon belül, ahogy néztem).
Nagyon ideges vagyok, szerintetek mi várható? Gyógyszerrel kezdik? (De az érdekes, hogy ebből semmit sem éreztem, oké, mindig szomjas vagyok, de talán már megszoktam).
Jó lenne nem ellátatlanul maradni még hetekig, remélem, körzeti doki tesz valamit:(((((
Szia!
Bocsanat, nem okoskodni akarok, en is 2-es cukros vagyok es van tapasztalatom. A gyumolcs es a zoldseg igy egy napra az akkorat dob a cukron, hogy a magas egekig repiti.Attol, hogy CH-val teletomi magat, nem fogyni, hanem hizni fog.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek terhességi cukorbetegsége volt/van, azoktól kérdeznék
- Vannak még olyan emberek akiket érdekelnek vallási dísztárgyak?
- Ti, hogy vettétek rá gyerekeiteket a köszönésre, főleg azok érdekelnének ahol kicsit önfejűbb a gyerek
- Anybody Shape Pro - Csak azok véleménye érdekel, akik használják.
- Azoknak, akiket érdekel arábia és maga a vallás/és mindenkinek
- Fodrász szakmunkás vizsga - Munka&környezetvédelemből vizsgázok és érdekelne a tűzvédelmi szabályzat, amit nem találok neten, segítenétek?