Ti, hogy vettétek rá gyerekeiteket a köszönésre, főleg azok érdekelnének ahol kicsit önfejűbb a gyerek (beszélgetés)
Én azt mondtam neki, hogy ha nem köszön, azt fogják gondolni, hogy olyan anyukája van, aki nem tanította meg. És amikor nem köszönt, úgy tettem, mintha nagyon szégyenkeznék, és elszomorodtam. Megsajnált, és azóta kilométerekről kurjongat mindenkinek:-)
A másik gyerkőccel meg az jött be, hogy azt mondtam, ha köszön, azzal jót kíván a másiknak, és ha sokan jót kívánnak neki, jó is fog vele történni. Így lelkesen "kívángat" ő is, hogy hozzájáruljon:-)
Na az én fiam,meg olyan hogy köszön a cicának kutyának tyúknak,bogárnak...meg minden hasonló lénynek...de az emberekkel hadilábon áll!
Illetve ha jó passzban van akkor le nyom egy csát!:p
Mondjuk ő még csak 2 éves!:)
5 éves a lányom, de ő makacs is, meg szégyenlős is.
Neki már mondtam, hogy butánanak foglyák tartani de őt nem érdekli
Ezt,hogy érted,hogy hogy vettük rá?Egyszerűen így nőttek fel,hogy akinek anya apa köszön,annak Ő is.
Egészen kicsi koruktól egyértelmű ez nálunk.Nekem a legkisebb másfél éves,Ő is szépen köszön mindenkinek,néha még annak is akit nem is ismerünk:)))
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?