Csütörtökre vártam, nem jött meg, teszt negatív. Mikor menjek dokihoz? (tudásbázis)
Szorít velem. Túl hosszú ideje várunk már a babára, hogy ne foglalkozunk vele. :)
Azért nem is teszteltem korábban, mert az első hónapban pozitivat teszteltem, aztán pár napra rá megjött.
Azért remélem, a hasam nem fog megnőni. Legalábbis most mindenkitől azt hallom, hogy rengeteget fogytam.
Igyekszem elterelni a gondolataimat, most beiratkoztam esti suliba. Úgy is vissza akartam menni tanulni, mikor ne, ha nem most?
Kedves Cessi,
ahogy elnézem az általad indított topikokat, olyan szinten vagy rágörcsölve a témára, hogy inkább pszichiáterhez kéne menned, de oda sürgősen. Párod hogy bírja ezt?
Egyébként azt szokták mondani a dokik, hogy ha egy hónap múlva sem jön meg (magyarán ha több mensi kimarad), akkor kell elmenni. Persze ha pozitív lesz a teszt, akkor mehetsz előbb.
De ha így folytatod, nemcsak hogy nem fog megjönni, de még a hasad is megnő, álterhes leszel.
Köszönöm, nem sértődöm meg, csak szeretném, ha végre megjönne, hogy új hónapot tudjak indítani.
Az elmúlt hónapokat végig reménykedtem, és nem késett, most hogy nyugodt voltam, mert esélytelennek tartom, hogy összejött, most késik. :)
Én még mindig azt mondom mint már nem tudom hanyadik általad indított fórumba, hogy nagyon rá vagy a témára görcsölve...nem vagy ezzel egyedül, mielőtt bántásnak vennéd, de héten ez már a 2. fórumod...először az egyértelmű negatív tesztedre szerttél volna valami pozitív hozzászólást, most meg, hogy késik 3 napot , de teszt negatív, mikor menj dokihoz...mindin gonosszág nélkül próbálom mondani, hogy ha kicsit tisztán megpróbálsz gondolkodni, nem nehéz a válsz, főleg, hogy ezer, meg egy fórumodban kaptál már különböző tanácsokat!
Drukkolok, de kicsit nyugdj meg!
Én is értettem a kérdést :-)
7-14 nap a beágyazódás ,majd utána kezd el termelődni a Hcg hormon, amit a teszt már ki mutat.
szóval még minimum 2 hét :-)
Bocs, de szerintem nem túl nehéz kitalálni, hogy milyen tesztet csinált, és milyen orvosra gondolt.
:)
Egyébként topikindító tesztelj picit később is.
Értelmes kérdés esetleg?
Itt a kérdést sem érteni... Milyen teszt, milyen orvos, stb
egy hét múlva tesztelj még egyte
ha az is negatív, bejelentkezhetsz orvoshoz
További ajánlott fórumok:
- Ezen a héten csütörtökön egy gyümölcsnapra ki tart velem?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Hova utaznál csütörtökön, ha szabadnapod lenne? :) (belföld)
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van és csütörtök estétől lázaskodik. Néha hőemelkedése van de van amikor láza.
- Segítség kellene, egy esettanulmányt kell készítenem csütörtökre, amiből vizsgajegyet fogok kapni, de azt sem tudom hogyan kezdjek hozzá?