Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van és csütörtök estétől lázaskodik. Néha hőemelkedése van de van amikor láza. (beszélgetés)
Megnéztem, de jelenleg sehonnan sem lehet megrendelni. :o(
Ennyire hasznos ez a könyv?
Holnap visszaviszem a dokihoz a kisfiamat. A helyettesítő orvos ígyis azt mondta, hogy ne adjam neki csak ha még ma is lázas lenne...!
Hát ma is reggel 38.3 volt aztán hőemelkedés napközben. A közérzete jó, eszik iszik eleget. De azért már csütörtök estétől ez van! :o(
Elvileg holnap lesz az 5. nap.
De azt is hallottam, hogy 5 nap után a teljes gyógyulásig még további 5 napig kell szedni az antibiotikumokat...
Azt az orvos mondta, hogy algoflexet és nurofent adj felváltva? A 2 gyógyszer hatóanyaga ugyanaz, nehogy baj legyen. Panadolt és Nurofen/Algoflexet szoktak felváltva adni.
Jobbulást!
habár ha vírus az ellen nincs gyógyszer. szerintem valami vitamint is adj Neki!
gyógyulást szegénykémnek.
Torokgyuszinál egy hét láz is normális lehet
de azért figyelj rá.
Lázcsillapítás mindenképp kell.
Figyelj az orrváladék alapos ürítésére a megfelelő orrfújásra
és a kézmosásra...
Dr. Somi Ildikó: Hétfejű sárkány betegség című könyve sokat segíthet a léguti megbetegedések megelőzésében illetve krónikussá válásában...
Az antibiotikumot 5 napig szokták szedetni....már jobban lehetne szegénykém. Habár még szerintem 2-3 nap.
nagy torokfájós vagyok én is:P
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van, lázzal, hőemelkedéssel, kellemetlen szájtünetekkel. Az orvos nem írt fel semmit. Mit adjak neki?
- 2 és fél éves kisfiamnak az éjjel 39 fok volt a láza, most még hőemelkedése sincs. Járt már így valaki?
- Fejfájásos, torokgyulladásos, hőemelkedéses "vírus" ellen mit tehetek?
- Mitől lehet a kisfiamnak hőemelkedése, amikor egyéb más tünet nem mutatkozik?
- 9 hónapos kisfiamnak torokgyulladása van, már két éjjel nem aludt. Milyen házi gyógymóddal tudnám enyhíteni a tüneteket?