Fejfájásos, torokgyulladásos, hőemelkedéses "vírus" ellen mit tehetek? (tudásbázis)
Sajnálom, hogy ellenvéleményen vagyok...de nekünk az FLP nem jött be...sőt! :-( Minden szervezet más, így mindenki másra esküszik...de ez csak természetes. Ha választani kell és immunerősítés, torok-fülfájás, akkor én csak az energy-t tudom ajánlani...5. éve.
De kinek a pap, kinek a papné! :-)
Szia!
Én azt tudom mondani neked, ami az én tapasztalatom.
Az ilyen betegségek ellen legjobbak az FLP termékek, mi már 4 éve használjuk, ezért tudom neked ajánlani, mert csak jót tudok róla mondani!
Ha szeded ezeket a 100% bio gyógynövényeket, te sem leszel beteg, ahogyan a gyermekeim sem azok, sosem járok gyógyszertárba.:-)
Nagyon tudom neked ajánlani, jó szívvel, szuper termékek, használnak, ebben a mai világban, amikor annyi agresszív vírus, meg minden van, nagyon fontos, hogy próbáljuk kivédeni ezeket.
Na erre tökéletes termékek az FLP cuccok.:-)
Bocsánat, ha levelemmel zavartalak volna, nem állt szándékomban, pusztán a jó tapasztalatomat szerettem volna megosztani veled. Nézd meg a képeimet, ha akarod, kisfiamat látni fogod rajta, Ő is ezt issza.:-)
Pusz: hotyka.
Alapból is beteg vagyok, így a vírusokkal szemben erősítek folyamatosan.
Hihetetlen, de jól tartom magam. Érzem, hogy bújkál bennem, de nem tud kitőrni. Izületi fájdalmak, gyengeség, fejfájás...
Nekem és a családomnak is nagyon bevált a greens, ezüst kolloid, vironal és a drags imun a sok C vitamin és a cink mellett!
Sziasztok!
Délelőtt éreztem,h nem jól vagyok,a fáradságnak tulajdonítottam,délutánra már köhögési rohamom volt,éget a torkom(de nem fáj) és fájnak a végtagjaim,kis hőemelkedésem is van.
Tippeket várok:)
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ha napközben hőemelkedésem van, lehet jele a terhességnek?
- Tartós hőemelkedés minek lehet a jele?
- Jól tudom, hogy a hőemelkedés 37,5-nél kezdődik?
- Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van, lázzal, hőemelkedéssel, kellemetlen szájtünetekkel. Az orvos nem írt fel semmit. Mit adjak neki?
- Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van és csütörtök estétől lázaskodik. Néha hőemelkedése van de van amikor láza.
- Nagyon hamar elfárad a szemem, és migrénes fejfájásom lesz, mitől lehet, mit tehetek?