Csúnya hörghururt. Nem segít a gyógyszer. Valami jó ötlet? (tudásbázis)
4. Gracielita
2014. márc. 20. 19:25
Az a helyzet, hogy a nővérem is elkapta a bajomat, én meg már épp gyógyulok kifele. De holnap jönni akar mert nekem is csak egy órám lesz, és ő is otthon van. Lehetséges, hogy visszakapom tőle, és visszaesek? Mit tegyek ellene?
3. 66112ea05a (válaszként erre: 2. - Zebra25)
2014. márc. 20. 13:48
Az is, meg a szobahőmérsékletű valódi házizsír a hátra, mellkasra.
2. Zebra25
2014. márc. 20. 13:46
A köhögés akár 6 hétig is eltarthat. Jókat írtak a lányok, köptető fontos, de ugye tudjuk, hogy este 5-6 után már nem veszünk be köptetőt.
Én szoktam a mellkasomra egy kis eukaliptuszos kentét kenni ha nagyon köhögök éjszaka. De csak éjszaka. Nem szabad a köptetőt és a csillapítót egyszerre használni.
1. Cippora
2014. márc. 20. 11:46
most küzdünk vele az egész család.ez megmondták a dokik,hetekig eltarthat...
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszer lesz a vége? Segítsetek!
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Kisfiam csúnyán köhög, nyolcadik napja lázas, kap gyógyszereket is. Ma vért vettek magas lett a CRP-je, elküldtek tüdőröntgenre...
- Nem tudja valaki, milyen gyógyszert szoktak felírni csúnya pattanásos tini/18 év/bőrre?
- Hathatós gyógyszer vagy módszer visszahúzódó fogínyre? (Akinek van tapasztalata, segítsen...!)
- Közgyógyom 6000 Ft havonta, a gyógyszereim 21600 Ft, ki tud segíteni, hova forduljak? Rokkantnyugdíjam 56000, özvegyivel együtt.