Gyógyszer lesz a vége? Segítsetek! (tudásbázis)
Az én fiam is iker!Sőt nekem a lányom is!Látszik rajtuk,hogy "két arcuk" van.Hol a jobbik,hol a rosszabbik énjüket veszik elő!
Nekem azt is mondták már,hogy az iker gyerekekkel állandóan foglalkozni kell,nem tudnak egyedül játszani,nem tudják lekötni magukat!Mindig beszélgetne,sok sok törődést igényelnek!
De ugye nem érünk rá egész nap velük foglalkozni,minden szavát figyelni,így jön a düh,harag,sírás,veszekedés!
:) csak azért kérdeztem, mert a nyilasokra jellemző ez a mindenkinél mindent jobban tud dolog :) (nem rossz értelemben persze! Nekem apám az, és bizony volt szerencsém megtapasztalni milyen ezzel 1ütt élni! Hát nem 1szerű, az biztos!)
A sportot próbáljátok még ki! Vess be vmilyen cselt! Ne az legyen a benyomása a gyereknek, hogy te akarod a dolgokat, hanem finoman befolyásold, és legyen az benne, mintha eleve az ő ötlete lett volna!
Ja, és ne lássa rajtad, hogy kikészít! Mert sztem már direkt csinál dolgokat!
:) Nem! iker! :)
Igen, a lovason már gondolkodtunk! A macskákat nem szereti, kutyája van de vele sem nagyon törödik! :(
A magne B 6 ban van b vitamin, az növelheti az étvágyat. De maga a vitamin nem hizlal, csak ha emiatt többet eszel.
A gyermekednek halolajat és méhpempő tablettát javasolnék. Ezen kívül családi nyugalmat. Határozott, számonkérő szülőket. Napi időbeosztást, kijelölt kötelességeket. Valami hobbit, ami leköti. Nem feltétlen sport, de az is lehet. Abból pl az önfegyelmet igénylő keleti harcművészetek valamelyikét választanám neki. Sok pozitív megerősítést!!! Dicsérjétek meg mindenért, amikor annak van létjogosultsága. Szervezzetek minél több közös programot, ahol a mindennapokból kikapcsolva lehet megbeszélni dolgokat.
Ugyan nem olvastam végig az összes hozzászólást, nem tudom, miket javasoltak már, de én a helyedben, mielőtt elkezdenék gyógyszerezni a gyereket, beíratnám vmi jó kis sportra! Olyan vmire, ami illik a személyiségéhez. Ha szereti az állatokat, akkor mellette elhordanám vmilyen állat terápiára is. Abból is van már lovas, kutyás, macskás. Folyamatosan lekötném minden feles energiáját ezekkel (na meg persze + a tanulás). Nagyon jó szocioterápiák ezek gyerekeknek!
(amúgy véletlenül nem nyilas a horoszkópja?)
Köszönöm,nektek is kitartást!Remélem hogy egyszer minden jóra fordul!
Azt nem tudom hogy gyerek is szedheti e,de majd megkérdezem!Holnap írok neked!
Magnézium is van itthon! :) akkor inkább azt eszem!
De a 10 éves gyerek is 1x1? bár azt nem tudom felezni, mert nekem kapszulában van! :S
1×1 magnézium!Sokkal hatásosabb.A húgom gyógyszerész asszisztens és azt mondta hogy jobb mint a Magne B6.Most azt vett nekem a férjem.Ha elfogy a Magne,azt fogom szedni!
Nyugi nem hizlal,mert akkor én sem szedném!:))))
Szerintem hagyd megfürödni nyugodtan... :)
Nem kell kapkodni. Mintha minden természetes lenne. ;)
ebben az esetben viszont egy gyerektől nem várhatod el, hogy ő oldja meg a problémáitokat.
Ha ti is kipurcantottátok, mi alapján vártok el nyugodt viselkedést?
Az ő lelkében azt érzeheti, hogy nem tudja teljesíteni az elvárásaitokat, ő soha nem lehet jó. Büntet benneteket
További ajánlott fórumok:
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Mégis mi az a lesz*rom gyógyszer?
- Utazás közben jelentkező rosszullét ellen mit lehet tenni? Olyan gyógyszer, ami nyugtat nem jó, mert versenyem lesz egy 5 órás út után.
- Pajzsmirigy gyógyszer szedése során minden esetben cukorbeteg leszek és elhízok?
- Holnap lesz 2 hetes a babám, még nem voltunk kinn, ha boltba, gyógyszertárba mennem kell, vihetem magammal?
- Az országban hol végeznek gyógyszerallergia tesztet?