Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse recept
A Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse hozzávalói:20 dkg étcsokoládé
diónyi vaj
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg mascarpone sajt
A Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse elkészítési módja:
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztjuk. Egy 6 darabos szilikon muffinformát vékonyan kikenünk vele. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Amikor a csoki megkötött átnézzük, ahol szükséges lejavítjuk úgy, hogy újra átkenjük csokoládéval. A gesztenyemasszát összekeverjük a mascarpone sajttal. A formába töltjük. Lezárjuk az olvasztott csokoládéval. Dermedésig, vagy felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk. Végül óvatosan kifordítjuk a formából.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2013. szept. 28. 07:07
A csokoládéburokba zárt gesztenyemousse elkészítési módja és hozzávalói.