Csokifüggőség (beszélgetés)
Nőknél a hormonok is bekavarnak.
Az én függőségem nagyon enyhe.
Azért időnként ezek mellett is jól csúszik a nasi/csoki is :)
Függ attól is, hogy mi az, amit szeretsz.
Én valamelyik gyümölcsöt javaslom vagy a müzlit.
Ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam.
Vitaminpótlás, meg normális szexuális élet, aztán rájössz, nem is olyan fontos az a csoki.
Mondom a többieknek, mert látom már nem tag a kérdező.
Pótold valami mással, ami jobb
Éppen kávés. Pocket coffee.
Most a mogyorósra és kókuszosra gerjedek :)
Azt hittem, étcsoki.
Én évek óta nem fogyasztom egyiket sem, de most akadt olyan, amire azt mondom, egész jó :)
Pl epres, ananászos, kávés, narancsos rengeteg az új keverék.
Az aktuális kedvenc változó de van amit soha.
Krómot kell szedni,és ha nem eszel csokit, ha tényleg elhatározod magad, meglásd, csak az első 2-3 nap lesz a nehéz.Utána már gyerekjáték!:)
Én benne szenvedek, gyógyíthatatlan!!!! :D
Én is szeretem a csokikat, de egy nap egyet eszem csak.
Hú, asszem ezt a topikot nekem találták ki. :D Jelen, mint csokifüggő! :D:D
Én is csokifüggő vagyok,képes vagyok inkább a kajáról lemondani,mikor épp fogyizom,csak a csokiról ne kelljen.Nincs olyan csoki,amit nem szeretek.A tejcsokit jobban kedvelem sajnos.Ha más nincs otthon,akkor képes vagyok a tortabevonót megenni vagy az egérkakit,amit tortára szoktak szórni.Kedvencem a Sport szelet,a sárgabarackos-kekszes Boci csoki,az egész mogyorós tejcsokik és a Pöttyös túrórudi.
Ha az ember lányának 34 éve diétáznia kell a betegsége miatt, akkor egy csomó dologról le kell tudni mondania... ha nem akar rosszul lenni ...
Hogy mutassam meg, hogy elhidd??
Volt, amikor hetekig, akár hónapokig nem ettem csokit (na jó, pl. csokis pudingot, amit házilag főztem, azt igen), mert fájt tőle a hasam, de később megint (hónapok múlva) ettem 1 szem csokit, és attól nem fájt. Azóta néha eszem, de csak annyit, mint egy szaloncukor.
Szia, akkor Te nem vagy klasszikus értelemben vett "csokoholista", örülj neki---viszont létezik ilyen szenvedélybetegség, ezt tanúsíthatom.
Mutasd meg egy hétig, aztán írd meg, mit éreztél. Egy hét után hiszek neked.
Még nem hallottam róla, hogy ilyen is van, ez is betegségnek számít? Szeretem én is a csokit, de bármikor le tudok róla mondani, ha kell...))
Én a magne B6-tól meghiztam, olyan étvágyat csinált, hogy csak lestem, le is álltam róla gyorsan!
Ja és közben egy sütigyárban dolgoztam a csokik, kekszek között :-) Tonnaszámra gyártják a filléres sütiket és luxustermékként vannak becsomagolva pfff
Én negyedik hete hogy kiírtam ezt a szavazást: [link]
Egyértelmű hogy az olvaók nagy része cukorfüggő!
Én is úgy találtam, hogy elvonási tüneteket okoz a cukor-csoki-süti akár egy napra kihagyása is, emiatt leáltam minden cukortartalmú dolog fogyasztásával.
Utána számoltam és lehet, hogy nem túlzok ha azt mondom, hogy a cukor hasonló nagyságrendű, ha nem nagyobb biznisz lett mára, mint a drog és az alkohol együttvéve. Az üzletekben úgy vizsgálják a vásárlási szokásokat, mint a patkányokat és a marketingfogások minden korosztályt tökéletesen lefednek.
Igen, a csecsemőket, a kamaszokat, a középkorúakat és a nyugdíjasokat is!
Még azoknak is segítenek a gyártók, akik nem szeretnének cukrot fogyasztani - annak adnak aszpartamot, ami olcsóbb, így nagyobb hasznot hoz. Tökéletes csapda és sokan nem csak beleesnek, hanem bele is ragadnak rendesen.
Az ember élete, egészsége SEMMIT SEM SZÁMÍT.