Csodálatos kutyadoki (beszélgetés)
Senki nem azt vitatja, hogy azokon más nem tudna segíteni, de eddig kb ő meg V Fennel volt az, akik körül ekkora felhajtás lett és így fókuszba került ez a téma is. Sokaknak fogalmuk nincs, hogy a kutyát, amit vettek eszik, vagy isszák.
Az ölbekapkodás még csak a jéghegy legalja, van itt több probléma is kicsikkel kapcsolatban, bár már nagyobb testű kutyára is láttam ráfeküdni gazdit, hogy nehogy hozzáérjen egy másik kutya...
Akkor kezdj bele egy műsorba a tudásoddal, és keresd szarrá magad mint Cesar.
Nem jó ötlet?
A sok hülyét tanítani sok pénzzel is jár:)
Van, hogy igaza van, de ezt egy épelméjű ember magától tudja. Sok hüyle kapkodja fel a kistetsű kutyáját, aztán meg nevet, hogy milyen kis aranyos ahogy megtámad másokat.
Van olyan akin segített, de azokon bárki tudna segíteni.
Ugyan nem láttam túl sok részét, de amikor a kis testű gazdis kutyákat okotatta, azok elég jók voltak. Nekem is kicsi kutyám (yorki) van és nagyon ritka, hogy találkoznánk egy normális egyeddel a fajtájából. Állandóan ölben vannak, elengedni nem merik őket, totál mintha nem is kutyából lennének, de a strasszos nyakörv meg a pink ruhácska 20 fokban is rajta virít. AZ ilyen esetekben igaza volt abban, amit mondott a gazdiknak.
Lehet nincs igazam ebben, de szerintem az is számít a nevelési módszerek megválasztásánál, hogy milyen a kutya. Nem biztos, hogy mindegyiknél ugyanaz a célravezető.
Semmi olyat amit ne tudtm volna, viszont sokszor olyat csinál amit nem lenne szabad, vagy nem is tud semmit csinálni de el akarja hitetni, hogy igen.
Nevetséges a fazon de szórakoztató.
Teljesen igaz. Szerintem viszont az is, hogy nagyon kevés olyan gazdi van, aki nem szúrja el a kutyát. És azzal, hogy csak szeretgeti, de nem neveli. És teljesen igaza van. Felruházzuk emberi tulajdonságokkal őket, de nem elégítjük ki az igényiket. Ha mindenki megértené, hogy itt nem a kutya szorul nevelésre, hanem először a gazdi, minden másképp menne.
És szerintem sajna majdnem az összes kutya problémás, ezzel vagy azzal.
Nem tud sétálni, megkapja a gazdit, v másokat, a kertben a kerítésnek ugrik a rengeteg energiától. Ez a nap mint nap tapasztalt dolog...
Kár, hogy ennyire messzire már nem jön el a fazon. Mármint felénk:)
Bár náluk is tuti rengeteg tanítani való gazdi és kutyus lehet..
szerintem egy része jött a génekkel és vette a fáradtságot , h ogy megtanult kutyául:) nekem még eddig minden tökéletesen bejött amit kipróbáltam a módszereiből.
A müsorról egyébként nekem a szuper dadus jut eszembe, azt is végignézetném minden anyukával.
Annyira aranyos:)
Nekem nincs kutyám de imádom nézni ahogy bánik az állatokkal:)
Én is láttam:)
Tényleg nagyon jó fej. Meg akit a kutyák ennyire elfogadnak, annyira rossz ember nem lehet, szerintem..
Szia
Tündéri az a pasi tegnap is láttam.Azt hiszem a 100.adás volt.
Sziasztok!
Szoktátok nézni a national geograpic-on ezt a műsort? Mik a vélemények?