Csőben sült tészta recept
A Csőben sült tészta hozzávalói:1 csomag orsó tészta
1 nagy pohár tejföl
Ételízesítő
20-25 dkg (füstölt) párizsi lehet többet is:)
10-15 dkg (füstölt) sajt /igény szerint több kevesebb/
A Csőben sült tészta elkészítési módja:
A tésztát sós vízben megfőzzük. Felkockázzuk a párizsit, lereszeljük a sajtot. A nagy pohár tejfölt ételízesítővel ízesítjük, majd hozzákeverjük a felkockázott párizsit és a reszelt sajt felét. Összekeverjük a megfőtt, leszűrt tésztával. Az egészet egy kiolajozott tepsibe öntjük, megszórjuk a tetejét a maradék füstölt sajttal, és addig sütjük, még a sajt meg nem olvad, meg nem pirul rajta. /El lehet készíteni sima párizsiból és trappista sajtból is, de úgy nem az igazi./
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2011. dec. 20. 20:10
A csőben sült tészta elkészítési módja és hozzávalói.