Csirkecombok római tálban - ahogy a család szereti recept
120 perc
A Csirkecombok római tálban - ahogy a család szereti hozzávalói:
6 db felső csirkecomb
1/2 kg édes káposzta
1 kg burgonya
3-4 szál sárgarépa
2 fej hagyma
pár gerezd fokhagyma
ételízesítő,bors, só, kakukkfű,
pár csepp olaj
A Csirkecombok római tálban - ahogy a család szereti elkészítési módja:
Az előzőleg beáztatott tálba elkezdem rétegezni a hozzávalókat. Először a csíkokra szelt káposztát teszem bele, majd rá a hasábokra vágott burgonyát, és a karikákra vágott sárgarépát. Ezt megszórom egy kevés ételízesítővel, borssal, majd ráteszem a combokat. Rászórtam sót, borsot kakukkfüvet, majd a tetejére rákarikáztam a hagymát és a fokhagymát. Öntöttem rá pár csepp olajat, majd a tálat lefedve 200°C-on addig sütöttem, amíg a combok szép pirosak lettek.
Nekünk bevált, a párom is és a gyerekeim is nagyon szeretik.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 0461ed8f75, 2008. ápr. 18. 09:35
A csirkecombok római tálban - ahogy a család szereti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.