Csípős csirke nyárson recept
105 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
296 kcal
60 dkg csirkemellfilé
0,5dl olívaolaj
1 chilipaprika
1 ek. méz
1 tk. csípős őrölt pirospaprika
bors
2 kaliforniai paprika
A Csípős csirke nyárson elkészítési módja:
1, A csirkehúst csíkokra vágjuk, a kaliforniai paprikát kockákra. Az olívaolajhoz keverjük az apróra vágott chilipaprikát, a mézet, a pirospaprikát és a borsot. 2, Beleforgatjuk a húst és a paprikát, majd egy órára állni hagyjuk. Felváltva nyársra tűzzük és forró grillen, időnként megforgatva kb. 15percig grillezzük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: macsek24, 2012. febr. 3. 22:33
A csípős csirke nyárson elkészítési módja és hozzávalói.