Cseveghetek veletek E-sek E nélkül? (beszélgetés)
A nyugalom nagyon fontos, örülök hogy boldog vagy!!!:):):) Nálam minden rendben! :) /Remélem nem kiabáltam el./
Kösz jól vagyok.Boldog vagyok,mert nyugodtan élhetek a gyerekeimmel.Nincs balhé,veszekedés.
Szia Trimama! Remélem jól vagy és boldogan élsz!!!
Biztos most ide is belépett gentille néven és ki akar készíteni.
Helló! Akkor boldog vadi új életet kívánok és remélem minden dolgod hamarosan egyenesbe jön! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Szia,sok mindenből kimaradtál,azóta szakítottam,elég volt és itt sem volt minden rendben,lassan túl leszek rajta.De neked is Hozzon a tálapó sok ajándékot.
Helló Kedves Trimama!
Szép Adventet kívánok, és jó Mikulás várást!
Ja és persze jó egészséget, mert ha az meg van akkor még egy elromlott kazán sem jelent akadályt a boldogságban!
Már két hónapja dolgozik egy autómosóban.Sokkal könnyebb így.Most épp a kazánunk romlott el.Nem mehet minden simán.
Szia Trimama!
Úgy látom ezt a fórumot mostanság csak ketten használjuk!A többiek biztos ügyesebbek mint mi, és mindent letudnak írni e-vel.
A párodnak sikerült már elhelyezkednie?
Kicsit sok dolog jött össze de élünk nem vagyunk betegek.
Helló!
Mostanában én is ritkán vagyok fenn ezen az oldalon. Remélem jól vagy te is és az egész családod!
Jó rég néztem be.Azóta sok minden történt.
Együtt érzek veled! Nekünk még van munkánk, legalábbis egyelőre...én is cidrizek,hogy mi lesz, ha valamelyikünket elküldik.A fiad lába remélem helyre jött azóta!Sok sikert a szóbelihez neki!
Szia:Remélem ti jól vagytok.Nálunk most sok a gond.Máté érettségizik közben kificamodott a bokája.A párom elküldték melóból.Nem talál munkát.Anyagilag ez csőd nekünk.Eléggé ki vagyok.Remélem nálatok minden rendben.
Szia!Mostanában én is.Mert vizsgázom hétfőn .Utána bővebben írok majd.Remélem nálatok minden rendben.Nálunk most kicsit sok a gond.Majd megírom addig puszi.
Szia Trimama!
Rég jártam erre, de a fiacskádra szavaztam egy másik oldalon ahová szeretne bekerülni. Remélem jól vagy, majd írj pár sort! Na, szia!
Annyit megér bele olvasol és eldöntöd.Én is kicsit hanyagolok dolgokat délelőtt mert ilyenkor egyedül vagyok és később hajtok rá.
Már úgy látom igy is elégé függő kezdtem lenni, a férjem épp meg nem kérdezte mikor hazajött az éjeli váltásból,hogy nem.e mentek el nekem itthonról hogy már 7 órakor neki vagyok állva a gépnek.Mondtam neki ,hogy ki kell használjam hogy a csajok nincsenek itthon.
De azért mikor lesz időm ellátogatok arra a fórumra is.
szia!Örülök neked itt is.Ha van kedved és törni kicsit a fejed nézz be az Eszperente nyelvezet helye fórumra és csatlakozz ott is hozzánk.Nem fogod megbánni( rengeteget eszelek vele)remélem ott is találkozunk majd .Csak egyre vigyázz függőséget okoz.:D))
sziasztok!
Szóljak be én is ,de szivesen láttok-e?
Ha ilyen sokat nem vagy otthon,a gyerekeid nem kell mondják neked:anyuú, ne zavarj ,nem látod ,dolgom van?
ha van kedve valakinek cseverészni és többet megtudni a másikról ide jöjjön.
Neked is viszont kívánom!Remélem jól telik el.
Helló!Kellemes Ünnepeket, és jó pihenést /munkát?/ kívánok!Ja, és boldog új évet! Ha addig nem jelentkeznék.
Szia!Látom tegnap mindketten elfoglaltak voltunk.Voltam az oviban nyílt napon nagyon édesek voltak.jókat nevettem.onnan mentem dolgozni.mert nem volt aki vigyázzon rá.
Ne haragudj most mennem kell viszem keresztlányom oviba.Kár hogy későn jutoot eszembe.De majd jövök ha tudok.Szia
rengeteget töröm a fejem mit írjak mert elég fárasztó de élvezem.
Helló! Végre megleltem ezt a helyet! Fura, hogy nem e -vel kell írnom neked.Úgy látom az eszperente nyelvet nem sok ember használja, de aki műveli az remekel!
megkedveltem verseteket.Ha van kedvetek beszélgethetünk is mert rengeteget töröm fejem ,hogy válaszoljak nektek.Biztos ti is.
Ki találtam valamit.Mit szólnátok ha mindenki leírná mit dolgozik persze e-vel.Én kezdem.Nem tudom beszoktatok e ide nézni vagy csak magamnak írogatok.
Úgy látom mindenki lelkes ezt kedvelem.Sokan csatlakoztak,maradjatok velünk.
További ajánlott fórumok: