Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Cserépedényes recept

Cserépedényes recept

Elkészítési idő 120 perc

A Cserépedényes hozzávalói:
5-6 szelet karajszelet
20 dkg angol szalonna
20 dkg füstölt sajt
2 fej hagyma
20 dkg kolbász
kechup
tejszin


A Cserépedényes elkészítési módja:
A beáztatott cserépedénybe rétegesen rakom a karajszeleteket, angolszalonnát, reszelt füs- tölt sajtot, hagymát, kolbász karikákat. Ezután nyakonöntöm kechupos tejszinnel. Sütőbe rakom, kb. 1,5 óra alatt sül össze. Hidegen-melegen is finom.

Lehet előzőleg a karajszeleteket leborsozva
pácolni egy kicsit.

KIváló reggelire.


Kategória: Egytálételek receptjei


A cserépedényes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook