Cserépedényes recept


5-6 szelet karajszelet
20 dkg angol szalonna
20 dkg füstölt sajt
2 fej hagyma
20 dkg kolbász
kechup
tejszin
A Cserépedényes elkészítési módja:
A beáztatott cserépedénybe rétegesen rakom a karajszeleteket, angolszalonnát, reszelt füs- tölt sajtot, hagymát, kolbász karikákat. Ezután nyakonöntöm kechupos tejszinnel. Sütőbe rakom, kb. 1,5 óra alatt sül össze. Hidegen-melegen is finom.
Lehet előzőleg a karajszeleteket leborsozva
pácolni egy kicsit.
KIváló reggelire.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: elluska, 2009. szept. 1. 06:28
A cserépedényes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.