Csecsemő pohárra szoktatásakor rendes vagy csőrös poharat érdemes alkalmazni inkább? (tudásbázis)
Egészen nyugodtan etetheted, itathatod cumisüvegből!
Ha majd fogzik amúgy is oda kell figyelni a fogápolásra, és nem lesz semmi gond! Úgy csináld ahogy TE jónak látod és ahogy a kislányodnak is jó! :)
Próbáld meg úgy!
Szerintem egyébként ha nem lóg majd játék közben is a szájából a cumisüveg, tele cukros löttyel, attól nem lehet nagy baja a fogainak.
4 hós a lányom, azt huiszem akkor nyugodtan etethetem cumisüvegből??
vagy mondjuk a gyümilevet adjan neki pohárból?
biztos nem!
Leglábbis valami mutáns lehet ha sikerült neki napi 5 etetést pohárból végigcsinálni, főleg amikor a gyerek olyan éhes hogy a cumisüveget majd lenyeli.
Rendes poharat jelent! Amikor a fiam született, a kórházban is abból itatták-etették mikor szükség volt rá. Rendes pohárból, meg is dicsérte a csecsemősnővér, hogy milyen ügyesen iszik pohárból! :S
A védőnőm, is állandóan ezt szajkózta, hogy a tápszert se cumisüvegből adjam neki, hanem vagy pohárból, vagy kanállal!
Hát, én nem tartottam be ezt a dolgot, de gyönyörű fogsora van a fiamnak!
Nade természetesen ez a fogápolástól is függ! Én amióta csak kinőttek az első fogai mosom neki!
A bébiételeken fel van tüntetve , hoyg "szoktassa gyermekét mihamarabb a pohárból való ivásra..."
Nos , ez a rendes poharat jelenti amiből mi is iszunk vagy azt a csücskös műanyag poharat ami olyan mint egy kulacs és a kicsi azt bekapva tud inni???
Melyik????
További ajánlott fórumok:
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Két éves a gyermekem. Eljött a bilire szoktatás ideje
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Tejérzékeny csecsemő fogzására milyen homeopátiás szert lehet alkalmazni?
- Ki tud valamit a Démény Anna féle gyógytornáról amit csecsemőknél alkalmaznak?