Császárral szülni Székesfehérváron (beszélgetés)
Fiatal, magas és fekete a haja? Mert akkor a napi viziteken találkoztam vele.
Nekem a Csetényi a dokim.
Szakács doktornőhöz járok, és az előző terhességemnél fellépő komplikációk valamint aszívritmuszavarom miatt javasolt a kardiológusom császárt.
Te kinél szültél?
a Chicco-nak van sterilizáló folyadékja, az sztem tökéletes a kórházi napokra. nekem elég későn indult be a tejem, így a kórházban elő sem vettem a mellszívót.
cumi? 1 naposan odaadtam neki, nekem nem szóltak, de egy kedves ismerősömnél viszont húzta a száját a szoptatási tanácsadó.
2 és 4 ágyas szobák vannak, van hozzájuk tusoló és wc.
programozott császárod lesz? ki a dokid?
Én az első lányomat Pesten szültem a Péterfybe, ott lehettt bevinni ruhát, de nem volt kötelező, pelust meg kérmet adtak, de törlőkendőt nem.Én nem vittem be cumit de a szobatársam igen, hát ne tudd meg hogy hogyan beszéltek vele, ráadásul a mellszívót sem engedték, azt mondták van nekik, és ha nagyon kell adnak, mert annak a sterilizálását vállalják, de a sajátot nem .
És milyenek a szobák?Hány ágyasak?És van hozzá wc vagy nincs?
kórházi ruha van, de én például vittem be neki sajátot és azt adattam rá. a kórháziak már elég viseletesek voltak 1 éve...
Pelus jár, törlőkendőt viszont vinned kell!
Na a 4 nap az elég jól hangzik, volt aki azt mondta hogy egy hétig kell bentlenni.
Még az lenne a kérdésem / erről is eltérő válaszokat kaptam/ hogy ott mik a szokások a babával kapcsolatban.Tényleg kell nekik bevinni saját ruhát, mert nem kórháziban vannak?És pelenka meg törlőkendő sem jár?Vagy mit szólnak mondjuk ha valaki visz be mellszívót?
spirális igen. éna másodikat május végén szültem, zsufi volt, és mivel mindeketten jól voltunk a császár után, három napot voltunk bennt. apuka mindkét császárnál ott volt, a fejemneél ült, beszélgettünk, mikor kiemelték a baát, csinált gyorsan egy képet, aztán végigkísérte a baba útját, fürdetés, vizsgálatok...
mikor enegem kitoltak, jött velem a megfigyelőbe. utána még kb 30 percet velem volt, visszament megnézni a babust és hazament
szia,
nem altatásban, hanem spinális érzéstelenítéssel csinálják, kb. fél óra az egész, Apuka bemehet a kiemelésre, sőt ha megbeszélitek előre akkor a babát is rögtön kisérheti a "rendbetételre". Műtét után az őrzőbe kerülsz, ahol veled lehet a baba, csak az első éjszakára viszik el.
12 órával a műtét után kell először felállni, utána kerülsz át normál kórterembe.
Ja és 4 éjszakát kell maradni...
Szia!
Nekem pont 3 hete volt,spinális érzéstelenítésben csinálták,szerdán 13 16-kor született és hétfőn mehettem haza.
De én 1 nappal tovább voltam mint a velem egy napon műtöttek,és nekem nem kellett visszajönnöm varratszedésre mert aznap kiszedték.
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császárral szülés
- Aki epidurálisan szült császárral, le tudná irni milyen volt?
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam!
- Jó ötlet lehet-e egy székesfehérvárinak Pesten szülnie?