Császármorzsa diétásan recept

2 deci teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt
2 deci zabliszt
2 deci búzadara (tönköly)
2 db tojás
5deci sovány tej
1 csipet só
1 citromból nyert citromhéj
2 deci xilit
2 ek olaj
4 ek diabetikus barack lekvár
A Császármorzsa diétásan elkészítési módja:
Az olaj és a lekvár kivételével alaposan összekeverjük a hozzávalókat, és 50-60 percig állni hagyjuk. Eléggé folyós lesz a masszánk. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat, és beleöntjük a tésztát. Ha kezd pirulni az alja, darabokban átfordítjuk, majd folyamatosan kevergetjük, hogy sülés közben kisebb darabokra hulljon szét. Baracklekvárral tálaljuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2018. jan. 4. 13:55
A császármorzsa diétásan elkészítési módja és hozzávalói.