Császárfánk recept
A Császárfánk hozzávalói:25 dkg vaj,
35 dkg liszt,
25 dkg cukor,
15 dkg mandula
1 csomag vaníliás cukor,
2 evőkanál. rum,
sütőpor.
A Császárfánk elkészítési módja:
25 deka vajat, 35 deka lisztet, 1 csomag sütőport és 25 deka cukrot jól eldolgozunk, azután 15 deka héjazott őrölt mandulát, 1 csomag vaníliás cukrot és 2 kanál rumot gyúrunk hozzá. Vékonyra nyújtjuk, és kis pohárral kiszakítjuk. Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. febr. 17. 20:07
A császárfánk elkészítési módja és hozzávalói.