Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Császárfánk recept

Császárfánk recept

A Császárfánk hozzávalói:
25 dkg vaj,
35 dkg liszt,
25 dkg cukor,
15 dkg mandula
1 csomag vaníliás cukor,
2 evőkanál. rum,
sütőpor.


A Császárfánk elkészítési módja:
25 deka vajat, 35 deka lisztet, 1 csomag sütőport és 25 deka cukrot jól eldolgozunk, azután 15 deka héjazott őrölt mandulát, 1 csomag vaníliás cukrot és 2 kanál rumot gyúrunk hozzá. Vékonyra nyújtjuk, és kis pohárral kiszakítjuk. Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve tálaljuk.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A császárfánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook