Ananászos puding recept

20 dkg finom zsemlemorzsa
2,2 liter tej
2 tojás
5 dkg mandula
1 csomag vaníliás cukor
1 evőkanál rum
1/2 csomag sütőpor
10 dkg ananász kocka
Az Ananászos puding elkészítési módja:
A zsemlemorzsát tejbe áztatjuk és jól összekeverjük a tojássárgájával, a darált mandulával, vaníliás cukorral, rummal, sütőporral és ananásszal. A tojás fehérjéből kemény habot verünk és hozzákeverjük a tésztához.A tésztát kb. 45 percig kikent és morzsával meghintett formában gőzöljük, majd kiborítjuk és találjuk!
Nagyon finom,próbáljátok ki!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: angel890327, 2007. febr. 8. 10:52
Az ananászos puding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.