Csana sajátos nevelési igényű gyerekeknek (beszélgetés)
Igen, elképzelhető.
Én megsajnáltam az odajáró gyerekeket és a szüleiket, ezért is csináltam nekik egy csomagot.Holnap a környezetemben élőket(szomszédok, munkatársak) fogom megkérni, hogy ha tudnak segítsenek. Biztos vagyok benne, hogy egy pár darab játék, pár csoki vagy pl.gabonapehely egyiküket sem fogja földhöz vágni anyagilag, a gyerekeknek pedig örömet szerezne még ismeretlenül is.
Szerintem felesleges a módosítást kérni...
ha valakit érdekel a szó illetve a dolog akkor is megnyitja...
Lehet, hogy igazad van a csanával kapcsolatban...
Szóval ez egy családi napközi, ahol normál óvodába nem járatható gyerekekkel foglalkoznak...
(Kár, hogy nem tudom módositani a címet, bár szerintem akkor sem írnának többen...)
Hát nem nagyon írnak..a csana szót szerintem legtöbben nem is ismerik.
Egyébként jó ötlet.
Sziasztok!
Tegnap a neten böngészve találtam rá erre a Magyarországon (remélem csak egyenlőre) első kezdeményezésre:
Karácsony előtt tele volt az összes fórum a segélykérésekkel, de pl. velük sehol nem találkoztam...
Rákerestem a szervezetre és több intézményt is felhívtam a városban, hogy érdeklődjek a tényleges dolgairól az alapítványnak, és léteznek tényleg (kicsit kételkedő vagyok, annyi rosszat hallani...)
Én ennek hatására már összekészitettem a gyerekeink megunt játékaiból, rágcsálnivalókból egy csomagot, ami már valahol a posta rendszerében van.
Ha tudtok segítsetek nekik ti is!
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Sajátos Nevelési Igényű gyerekek. Megbélyegzés az SNI?
- Mi a feladata egy pszichológusnak egy sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglakozó intézményben?