Csalódtam férjemben, hiába a gyerek még mindig haverozik... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez már nem az első fórumod erről. Ezek szerint semmi nem változott.
Amikor beszélsz vele erről, hogyan kommunikálsz? Mit mondasz, hogyan, milyen a testtartásod?
Gyakorlatilag hisztizel, sírsz, kiborulsz, köveletőzől, sárkány vagy, vagy "csendesen" elmondod, hogy neked ez fáj és nem jó így egyedül, úgy érzed, hogy magadra hagyott, magányos vagy stb.?
Ha sárkányosan próbáltad eddig (légy magadhoz őszinte), akkor próbáld meg a csendes verziót is, amiben megmutatod mit érzel, félelmet, fájdalmat keserűséget és hagyd, hogy lássa rajtad. Komolyan, próbáld meg. Ez működik.
Mert ha a sárkányra paraszt módon reagál, az bármit is jelenthet, de ha az érzelmeidre, ha a benned lévő nőre nem reagál, akinek fájdalmat okoz és átlépi az érzéseid akkor soha nem lesz ebből jó kapcsolat, akkor te nem vagy fontos és soha nem is leszel.
Na itt a gond: ugy érzi, neked mindig csak bajod van".
Esetleg homályositsd fel, hogy igen, és ezen változtathatna, ha akarna. Ha észrevenné, hogy családja van.
Ne legyél otthon, ha hazajön. Neked is jár ennyi, hiszen Te is dolgozol egész nap. Egy kisgyerekkel lenni igenis kimeritő. Ha nem hiszi, kipróbálhatja hétvégén, amikor te mész el a baratnőiddel bulizni. :)
Pont így kell csinálni! 😉
Egyetértek!
Én is leléptem a gyerekekkel! Boldog kapcsolatban vagyok, az ex azóta is egyedül van! Mást találtunk fontosnak!
Van pénzetek, ad haza pénzt? Hajrá, indulj el a gyermekeddel, mozduljatok ki, élj te is. Hol vannak a te barátaid, miért nem jártok ti is össze?
Lehet ha meglátja, hogy te sem csak rá vársz otthon megjön a kedve hogy csatlakozzon hozzád! :)
Mennyi idős a gyerek?
A férjed régebben is ilyen bulizós volt?
Beszéltél vele a problémádról?
Tedd fel a kérdést magadnak: ilyen életet akarsz-e élni egész életedben? Ilyen életet akartál-e a gyermekednek?
Gondolj bele: ma még csak hétvégén, aztán majd hét közben 1 nap, utána 2 nap... én túl sok évet pazaroltam egy ilyenre. Hittem, hogy majd megváltozik.
Nem csak a saját életedről kell döntened, a gyermeked gyermek-éveit is nagyban meghatározza ami van, és ami ebből lesz, lehet.