Akkorát csalódtam! (beszélgetés)
Lehet,hogy beújítottak egy új párost,és nagy az újdonság varázsa.Vagy gruppenben is van hűség,páros és páros közt?
De akkor is az a legkevesebb,hogy szóljanak.
ha ennyire jó a viszony, szerintem mindketten megérdemlitek, hogy áétbeszéljétek ezt.
házasságban sem borít mindenért rögtön az ember.
Talán máshogyx alakult a program, pl. őket is hívták, és ti nem voltatok belekalkulálva, és cikinek találta ezt nektek megmondani.
Ha viszont a kapcsolat minőségét jól értem, akkor lehet, hogy ez is közrejátszott. Vagyis, talán tényleg más partnereket találtak maguknak, VAGY most éppen kettesben akartak lenni...
Ezekkel nincs is baj, csak azzal, hogy nem szólt. Ha olyan jó bnő, egy telefont megereszthetett volna.
Hát ha jól értem ezeket a sorokat, nem lehet, hogy a baráti társaság meg akarja veletek szüntetni ezt a bensőséges kapcsolatot, mert más párt talált??? Én erre gondolok...
és ha ez igy van, egyenesen meg kell tőle kérdezni, mi a fészkes fene baja van, mondja meg szóból ért az ember!!!
ezt a "mondvacsinált ürügyet" én sem értem...
ilyen egy állítólag bensőséges barátság?
lehet, hogy csak nekem tök egyszerű a képlet. de ha megbeszélem valakivel, hogy pénteken átjönnek, akkor péntek este fél kilenckor, ha még mindig nincsenek ott, akkor ott helyben felhívom őket/küldök egy sms-t, hogy "megbeszéltek sztornó?", és akkor ott a lehetőség, hogy magyarázkodjanak, vagy észbe kapjanak, ha elfelejtették.
nem pedig várok egy napot, aztán mondvacsinált ürüggyel telefonálgatok. hiszen péntek volt a megbeszélt időpont, és nem jöttek. nekem még az optikusom is rámtelefonál, ha nem jövök a megbeszélt időpontban, nem hogy a barátaim...
Na,akkor, ha Te pl. megbeszéled a legjobb barátoddal, baráti házaspárral, hogy együtt mentek a tavaszköszöntő bálba X. hó X-edikén. Naponta beszéltek erről, befizetitek a belépőt. Elfelejted, hogy kivel, mit beszéltél meg?????
Na nálunk így volt.
Na nézd, én elhelyeztem a gyerekeimet, hogy velük bulizzak. Nem volt könnyű, de megtettem. És sehol semmi.
De, ha én megbeszélek valakikkel egy programot, tuti, hogy nem felejtem el, és nem megyek el másokkal szórakozni.
Egyébként lehet, hogy érzékeny vagyok, de ezt más ember sem tűrte volna szó nélkül.
Ez a bunkosag netovabbja..Mar bocsi de ha tenyleg a batatnod lett volna akkor max annyi hogy szol bocsi nelkuletek megyunk mert...(indok)
Ez az alap egy baratsagnal..Nekem ha nincs kedvem latni senkit kuldok egy smst a barataimnak ma ne bocsi!!!Es nincs sertodes...Mindenki megerti..Bar mndjuk nem sok BARATOM van..Ismerosem igen..De az nem baratsag.
Azért itt megjegyzeném, hogy a mi barátságunk nagyon-nagyon bensőséges.
Itt értsetek bármit, amit a gondolatotok kíván.
Nagyon bensőséges, sőt a pasik is aktív résztvevők. Na szóval egy nagy csapat voltunk, és minket szívattak a végén.
Ez nem is olyan tragikus...nem ertelek. Ezen tudnal bogni...? Kicsit erzekeny vagy.
Majd megbeszeled vele.
Velem is elofordult, hogy elhivtam valakit, de aztan ugy alakult, teljesen mas tarsasaggal megyek, ok valamiert kimaradtak, de megbeszeltuk, és potoltunk. Tudom, a gyerekelhelyezes kenyes dolog, nem megy mindig, de magyarazat biztosan van...
Sajnálom, de inkább keres olyan bnőt aki tényleg nem érdek ember és kétszínű és csak akkor van ha bajod van, mert sok ilyen barát van.
lekopogom, nekem 8 éve ugyanaz a legjobb barátnőm és imádom, és sose hanyagoltuk egymást és talán egyszer vesztünk össze pár percre :))) De Ő ritka mint a holló.
Azért ne búslakodj, egy ilyen bnő nem érdemli meg.
Pedig eddig az volt.
De ma letettem róla, mégha Ő volt az egyetlen akkor is.
További ajánlott fórumok:
- Nagyot csalódtam a barátomban. Ti mit csinálnátok a helyemben?
- Kapott már valaki egyszeri gyermekvédelmi segélyt? Én nagyot csalódtam..
- Emberben már csalódtam, macskában soha.
- Ma csalódtam, és lelkileg bánt. Városi Lomtalanításra...
- Már megint csalódtam itt valakiben. :(
- Sokat csalódtam, sok ember kihasznált, de újra és újra...