Csalafinta csirke nyárson recept
A Csalafinta csirke nyárson hozzávalói:4 kisebb csirkemell filé
2 evőkanál mustár
1 közepes fej vöröshagyma
1 kiskanál majoránna
1 csokor kakukkfű
só
őrölt bors
4 evőkanál olaj
4 fej lilahagyma
A Csalafinta csirke nyárson elkészítési módja:
A csirkemell filét úgy vágjuk fel, hogy egy nagyobb szeletet adjon, majd kissé kiverjük, s megkenjük mustárral. Egyenletesen megszórjuk finomra aprított vöröshagymával és kakukkfűvel, őrölt borssal és majoránnával. A hússzeleteket fölgöngyöljük, s ujjnyi vastag szeletekre vágva - a cikkekre szelt lila hagymával váltakozva - nyársra fűzzük. Olajjal megkenjük és faszénparázs felett 10-12 perc alatt ropogósra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. nov. 4. 19:27
A csalafinta csirke nyárson elkészítési módja és hozzávalói.