Csak ülök az ágyamban, és azon tűnődöm, hogy az élet miért... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, van úgy,
Na gyere,
segítsél nekem, majd elbolondozunk valahogy.
Van kis kis apró dolog, házkörül,
nyárkonyhában, kiskertben, majdlesszvalajogy,
Akkor anonim lennél.
Ha másik nick-el is fórumozol azt tiltja a Hoxa.
Azon, hogy magaddal beszélgetsz nem csodálkozom.
En meg dolgoztam croupierkent. Az ejfel volt a korai vegzes. Amugy 2-3, ha le kellett szamolni a zsetonokkal, esetleg hajnali 5 volt amikor vegeztem.
De egy nonstop boltin elado, feltolto, kiszallito is dolgozhat ejjel. Vagy az orvosok, noverek. Aztan vannak olyan pofatlanok, hogy akkor mennek agyba, amikor tudnak.
Regebben a suliban az egyik diak kerdezte a matek tanart. Miert olyan nehezek a matek feladatok?
Erre a tanar ur azt monta, fiam semmi sem nehez, ha felkeszultel ra, tudod a kepleteket alkalmazni, feleleteket a kerdesekre, feladatokra!
En gyerekkorom ota azon gondolkodok hogy kellene meghalni. De van egy nagyon jo apam, es egy ex-pasim, akihez bekolyozhettem. es most masodszor elmentem a pszichiatriara.
Az egesz elso jelentest meg nem volt erom atolvasni.
Mikor "egyedul voltam" is segitettek emberek. Csak szarkerning. De ha nem teszed, hova jutsz?
További ajánlott fórumok:
- Rossz szülők lennénk, csak mert nem tetetjük el a köldökzsinór vért?
- Hat éves lányom csak úgy tud elaludni, hogy az ágy mellett ülök. Hogyan szoktassam le erről?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Miért van az, hogy ha nem is ülök a számítógépemnél, az csak dolgozik, dolgozik..
- Milyen vitaminokat érdemes szednem, ha mindennap délutánra teljesen elfáradok, legyengülök és legszívesebben már csak aludnék?
- Megőrülök az állandó viszketéstől, de csak amikor nem süt a nap /télen és őszel/ a szoli néha segít. Mi lehet ez és mit tegyek?