Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal (beszélgetés)
Ismét diagnosztizálod, hogy még az anyaméhben elveszített (valaki) egy ikerzestvért?
Most kezdd el megint reklámozni Angster Máriát, meg a Hellinger féle családállítást...
Biztosítás...heten laknak, épp a villanyóra kártyát mentek feltöltetni, a városba.
De igaz, kellene. Debrecen egyik sűrűn lakott lakótelepén nagy tűz volt, több lakás lakhatatlan lett. Kiderült, negyedének sem volt biztosítása.:((
Én keveselltem a 60 ezret.
Erre azt mondom, legyen lakásbiztositása
Ugyanakkor nem sajnálom tőlük. Voltam én is olyan helyzetben hogy nem tudtam fizetni a biztositást
Kell néha egy kis adrenalin! ;)
Már néztem én is bele ritkán, de nem sokáig bírom...csöndben leginább.
Ezert nem nezek semmifele hircsatornat, ezert nem olvasok ujsagot.
Pont eleg az, ami a neten elem kerul.
Ez az, és most látom, hogy egy családnak 60 ezer gyorssegélyt adtak, mert leégett a házuk, mire hazaértek.
Na jó, így is érzem a szívem, nekem ez már nagyon sok, csak az M1-et kellene néznem, és azt hinném, minden klassz. ez elég az agymosásra, vagy tanfolyam kell?
:(
Amit szabad Jupiternek...
Azt kiutalták maguknak...
Bérlakásokat alig pénzért.
Sőt, még ki is adják, a bérleményt sok-sok pénzért. :(
Amikor egy fiatal kikerul az eletbe es nincs sajat lakasa, mit valaszthat?
1. otthon marad, helyben dolgozik vagy ingazik a kozelbe es gyujt;
2. elmegy mashova elni, dolgozni, lakni;
3. elmegy kulfoldre dolgozni, bar ott is lakast berel, kozben gyujt, ha haza szeretne majd jonni idovel.
4. Olyan ceghez megy dolgozni, aki hozzajarul a lakhatashoz;
Kinek mi jut, mit valaszt, mire van lehetosege, mit tesz erte.
Pedig nem véletlen szálltak el a lakásbérleti díjak!
Van rá bőven kereslet!
Akinek nincs "beugró" pénze, és nem tudná bebútorozni, az albérletbe kénytelen menni.
Vagy külföldre...:(
Hát azért az egy kicsit más:)
Itt már lassan drágább /vagy egyenlő az albérleti díj mint ha a sajátjára fizetné a hitelt.
Sok országban van az úgy, hogy nem ifjúkorban vesznek saját lakást.
Az én németországi ismerőseim pedig 2 tizenéves gyerek mellett laknak albérletben.
Ott nem akar mindenki tulajdonos lenni.
Túl sokba kerülne, inkább utaznak.
Ez máshol is így van! csak ott marad is a jövedelemből.
Mert ugye állami bérlakásokat nem építenek.
Ezt írja az újság:
Ma már nem mindenkinek életcél a saját lakás vásárlása: egyre több fiatal fogadja el, hogy tartósan bérlakásban éljen. A lakásbérlés egyben nagyobb szabadságot is jelent. Az országon belüli munkaerő-vándorlás is hozzájárul ahhoz, hogy a bérbeadó lakások, házak iránti kereslet töretlen. Ez a tendencia várhatóan a következő években is fennmarad
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?