Csak kérdezem....... (beszélgetés)
Az a baj, hogy sok nő és férfi, el akar kerülni otthonról, mert már elég volt a szülők vitáját, jobb esetben, hallgatni.
De a saját élethez nem jó a látott példa, kerülni akarják, de ott van előttük a régi, a szülők látványa és akarja, vagy sem, folytatja :(
Ez pedig egy jó házassághoz nem elég.
Ahhoz valamilyen formában szeretni kell egymást :)
Ha legközelebb is fenyegetőzik, akkor közöld vele, hogy most a szaván fogod.
Nem kell veszekedni, szépen udvariasan közöld vele, hogy 1 hónap próbaidőre minden gondot vállaljon át Tőled (a munkába járás mellett a gyerekek ellátását, mosást, főzést, takarítást, bevásárlást, stb)és ha még utána is el akarja venni Tőled a gyerekeidet, akkor bele mész a közös megegyezéssel történő válásba.
Te ezalatt az egy hónap alatt csinálj magadnak időnként csajos programot, légy vidám, mosolygós, érezd jól magad a barátnőiddel.
Egy hónap után rájönne, hogy milyen nagy kincs vagy neki, és biztosan megváltozna a viselkedése, fülét-farkát behúzva kérne bocsánatot, amiért megbántott Téged.
" Ne ugrándozz, simán elveszem tőled a gyerekeket......"
Akkor mit csinálna a férjed a munka és a háztartás mellett a három gyerekkel, ha Te például a szüleidhez mennél egy-két hétre?
Magyarán tipikus férfi, nem lehet vele tárgyalni, csak azt hallja meg, ami neki kellemes, kedvező és amire kíváncsi.
Nézz szét a környéken, keress egy jó éttermet, ahova beülhettek vacsorázni legalább.
Lassan kezd, nem szeretik a hirtelen változásokat :)
Magamból indultam ki, imádom a zenét, mindegy milyen, régebben jártunk is néha, de sosem hagytam ki, hogy legalább egyszer egy évben,
a pénz akkor még nagy úr volt, ne menjünk el színházba, vagy kétszer.
Az a baj, hogy elkényelmesedett mindenki:(
Régen a moziba és színházba járás olyan normális időtöltés volt, most meg a számítógép előtt ülnek az emberek, én is, ahelyett, hogy sétálnánk, vagy bármi mást csinálnánk :(
Nem vagy a helyemben.
Én már kaptam elég szörnyűséget a férjemtől. a legszebb az volt, hogy : Ne ugrándozz, simán elveszem tőled a gyerekeket........
Nem tudom mennyi az a sok-sok év, de biztos vagyok benne, hogy vannak barátaitok, akikkel összejártok, próbálj velük egy kis pezsgést vinni az életetekbe, ne csak a beszélgetés legyen.
Menjenek el a gyerekek a rokonokhoz, barátokhoz és kapcsold be a magnót, cd-t, bármit, és táncoljatok.
Utána érteni fogja, vagy csak vidd el olyan helyre vacsorázni, ahol táncolni is lehet :)
Szia.
Sohasem késő.
Sok, sok éve vagyok a párommal. Vannak gyerekek, mindet akrtuk.
Ami fáj, soha nem voltam NŐ.
Én mindig csak anya voltam.
Most belefáradtam. Nem csalom a párom, de még most sem érti, hogy ennyi év után valami pezsgés kellene.
További ajánlott fórumok:
- Külföldön élőket kérdezem, hogy alakul a kétnyelvűség a gyerekekkel?
- Szerintetek szabad a még meg sem fogant babának előre vásárolni, babona miatt kérdezem?
- Tisztelettel kérdezem azoktól, akik úgy élték le az életüket, hogy ,,mit szól majd a falu népe", végül mit szóltak?
- Budapestieket kérdezem lakóhelyükkel kapcsolatban ...?
- A cirkuszosok gyerekei hogy járnak iskolába, óvódába? A szinte egész éves vándorlás miatt kérdezem.
- El tudod képzelni (ezt természetesen a hölgyektől kérdezem), hogy egy hosszú hajú pasi legyen a párod?