Csak ha komolyan gondolod! (beszélgetés)
Szia!
Remélem sikeres volt a káposztakúra :))
Kérjük a beszámolót!:)
Szia!
Manóka szülinapja remélem jól sikerült, a tortát pedig kár lett volna kihagyni :))
Merre költöztök?
...hát a fogyim stagnál, lemegy 1 kiló , aztán vissza is jön,pedig nem bűnözgetek..:( Igaz most nem volt időm ,se energiám futni meg tornázni:(
Nekem még 9 kg van hátra, remélem karácsonyig lemegy:)
Neked szokott lenni ilyen ingadozás?
sziasztok!
én is vagyok.
igen belekezdtem hétfő óta csinálom még jól bírom de néha olyan evési kényszer jön rám hogy szörnyű:)
még nem mértem le magam de szerintem 1 kicsit már fogytam:)
Szia!
Nem, én még vagyok, csak láttam, hogy senki nem ír, ezért "vonultam" vissza. :-)
Nyuszkóka indított egy káposztaleves fórumot ahogy láttam, már bele is kezdtek a fogyiba. :-)
Nekem is kb. olyan 1 kiló ment le azóta, a heti -1-et tartom, de örülök ennek is :-)
Te mennyit is akarsz még leadni? Én, ha pontos akarok lenni, akkor 8,6 kg-ot :-) hát... karácsonyra :-)
Bár, hétvégén tartjuk kis manókámnak 1 szülinapját, azért próbálok nem enni, de a tortáját nem hagyhatom ki :-)
Ráadásul költözés előtt állunk, úgyhogy a tornám meglesz :-)
Mindenki eltünt? :(
Andy, hogy áll a fogyid?
Nyuszkó, belekezdtél a káposztába?
Nekem megint lement 1 kg :)
szia
sajna csak ezt..:(
Próbád ki a káposztalevest, de én úgy tudom ott is csak azt lehet enni , vagyis én asszem úgy csináltam anno.5 kiló az nem sok , lehet, hogy pik-pak túl leszel az egészen:)
Nekem még 10 van hátra:(
szia
és csak ezt lehet enni 10 napig?
Én most a káposztalevest akarom kipróbálni mert amellett lehet enni mást is.
Sajna elmaradt a torna:(
na nem baj még úgy is bepótoljuk szerintem!
Ja, és a közös tornánk elmaradt:((((
én azért futok és tornázok rendületlenül.
Belassult a fogyásom :( szerintem most állok rá a heti 1kg-ra.
sziasztok!
Nyuszkóka, ha mindenáron gyorsan szeretnél megszabadulni a kilóidtól akkor van egy módszer amit egy ismerősöm már le is tesztelt és 6 kilót fogyott vele 10 nap alatt.ebből csak 1-et szedett vissza.
Lényeg: zabpehely vízben főve (se só, se semmi)annyiszor eheted egy nap ahányszor akarod!
+ sok-sok víz
Hát ennyi...
Egy biztos, nekem nem való, nem bírom a kínzásokat:)
Sziasztok! Én 165 cm magas vagyok, és kb 63 kiló...! :(
Vagy 5 kilót szeretnék leadni. De a mozgás szerintem nekem sem fog menni, mert másfél éves kisfiam leköti az egész napomat! :)
A káposztalaves kúrát én is próbáltam, és nekem is olyan 3-4 kiló ment le 1 hét alatt, de nem jött vissza mert utána odafigyeltem a kajálásra! :)
Szia!
Norbi update. Napi kb. 5-ször eszem. Norbi-Rudi, Norbi puding és joghurt mindig van itthon :-) Kenyeret próbálom teljesen visszaszorítani, de napi 2 (vékony, szeleteltből) szeletet általában eszem. Szerintem a legjobb a fogyi kenyér, nekem legalábbis ez a tapasztalatom :-) Bár most Norbis kenyerem van itthon, de szerintem a fogyi kenyér is van olyan jó. Sok paradicsomot eszem, mert valahol olvastam, hogy nagyon jó fogyókúra idején. Gyümölcsöt sajnos nemigen eszem, pedig tudom, hogy kellene a vitaminok miatt. Vizet nagyon sokat iszom. Meg szerintem tejet is, ami nem biztos, hogy jó :-) 0,5%-at. (Milli) Egyébként elég monoton szerintem az étrendem, de engem nem zavar :-) Sajtok közül Anikót veszek mostanában, az eddig 1-es kódú volt, remélem most is az maradt, vagy lehetne U1 is. Édesség teljesen ki van zárva! :-)
sziasztok!
Andy!:ugyanolyan ruhákat hordok mint a terhességem előtt,a farmert nagyon szeretem.csak az a baj hogy 1 számmal nőtt kb.a ruhaméretem de nem mindegyik ruhára vonatkozik,főleg csak a nadrágokra!176 vagyok én is és a terhességem előtt 60 voltam ezt szeretném vissza:) tök jól éreztem magam 60 kilósan! most kb olyan 65-66 lehetek.Megkérdezhetem hogy te milyen módszerrel fogytál? vagy eseteleg tudnál valamit ajánlani hogy lehetne gyorsan 5 kilótól megszabadulni?
szia!
Köszi szépen! Az én régi könyvemben is ez van,csak reméltem , hogy 1-es lett belőle:)))
Kicsit nekem is zavaros a kódrendszer, de örömmel konstatáltam a változást az almafajták terén:)))
(bár én eddig is 1-esnek számoltam mindet:))
Szija!
Én 2-nek találtam meg, bár néha már nem tudni mit hova soroljunk, nem? Remélem az utolsó könyv szerinti kódok most már rendben lesznek!!!:)
Andy!
Nem tudod véletlenül, hogy a sült gesztenye hányas kód?Kaptam pár kilót...
Édes kis pofi lehet:)
Én is szeretnék már babázni, ezért is kezdtem bele a fogyiba,mert ha erre még ráugrik 15-20 kiló az nagyon durva lenne..
Szóval előbb lefogyok, hogy meghízhassak :)))
Most október 27.-én lesz 1 éves a kis édesem :-)
Jövőhét végén már ünnepelünk, jön a család, na akkor majd "bűnözök" egy kicsit :-) Tegnap már torta nézőben voltam, valószínű, autós tortája lesz, az ízét még nemtudom, hogy milyen legyen :-)
15 kiló az 15 kiló, ráadásul 2,5 hónap alatt!Én az első hetet - 3kilóval zártam, de szerintem most be fog lassulni.A heti 1 kg az jó, bár én is jobb szeretném ha hármasával menne...:)
Mennyi idős a picurkád?
Sziasztok!
nyuszkóka, megkérdezhetem, hogy te hányas ruhákat hordasz? pl. farmert? Kicsit elbizonytalanodtam, szeritetek, ha szülés után visszafogy valaki ugyanannyi kilóra, mint régen volt, akkor olyan alakja lesz, mint régen? 176 cm vagyok 60-62 kiló voltam, de szerintem most 60 kilósan is még bálna leszek :-(
Nem járunk, de tervben van :-) Bár én félek a rossz időtől, nehogy megfázzon manóm. Ja igen :-D meg várom, hogy lemenjen a 10 kg :-D Mert ott le kell vetkőzni. De egyik nap vettem már új bikinit :-)
Mi Tatabánya mellett lakunk, Környén, de T.bányán laktam 24 évig. Várgesztesen a Villaparkban is van babaúszás úgy tudom, meg talán Oroszlányon is.
Sziasztok!
Hát, azért nem rengeteget :-) 2,5 hónap alatt 15 kg-ot. Norbival. Aerobicra jártam heti 3-szor 1-1,5 hónapig, de már nem járok. Időben sok volt. Kisbaba mellett húzós. De babym leugráltatja velem a kilókat, 20 percenként kezdem előről a rendrakást :-D
A fogyit azóta is csinálom, de már nem megy olyan gyorsan lefelé, heti kb. 1 kg.
Szia Andy! :)
Mi Egomiak vagyunk és ide is járunk babaúszni az aqua-sziget strandra.És te hol laksz?Talán ti is jártok babaúszásra?
A norbi rudit én is nagyon szeretem!
Az étrendemen igyekszem kicsit én is visszafogni, a bicajozás meg megy tovább! Azt hiszem holnap tartok egy gyümölcsnapot. Nem csatlakozik valaki????
Sziasztok!
Nyuszkóka, hova jártok babaúszásra? Mert látom nem is lakunk olyan messze egymástól :-)
További ajánlott fórumok:
- Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz!
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Hogyan tudom megkülönböztetni azt, hogy egy pasi komolyan érdeklődik irántam és komolyan vesz, nem pedig csak az ágyába akar csalni?
- Márciustól csak 1 havi gyógyszer írható fel? Komolyan gondolják?
- Csak "megkérni valaki kezét" akár kettesben, akár családi körben (gyűrű nélkül) az a/egy valóban komolyan gondolt eljegyzés előszele?
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!