Csajos kérdés, kéretik nem nevetni ...koleszos lesz a gátlásos tini (beszélgetés)
Eddig elhittem a tanítónéniknek és tanítóbácsiknak azt, hogy hülye kérdés nincs, csak hülye válasz.
Most azonban megdőlni látszik ez a régi nagy igazság.
Elöljáróban annyit: a fantáziám végtelen.
Rengeteg dolgot el tudtam és el tudok képzelni.
Azonban ez a fórum már az én képzelőerőmön is túltesz. :-))))
Legközelebb milyen kérdést találok itt a fórumom? Milyen állagút és színűt sz@rtál reggel?
Bocs ha kicsit gusztustalan voltam, de ami itt folyik az már néha kétségbeejtő .........
Én koleszos voltam, és nem mondanám magunkat angyalnak, de nem fingtuk direkte tele a szobát.
Sőt mint kérdés sem jutott senki eszébe szerintem, hogy kéne...
:)
Micsoda magvas vita! :D És micsoda magasröptű gondolatok:DDD
Szerintem tizenéves korban már a szobatisztaság része, hogy nem brezzentünk a másik orra alá! :)
:D
Ti nem vagytok normálisak! :DDDDDD
pukizzon egyet aki szerint ciki
kettőt aki szerint nem:d
Pontosan 3 hónap és 18 nap múlva már nem ciki.
Jesszus....
:D, akkor már kaksizhatnál is előttük:d nah bocs mindenkitől visszafogom magam mielőtt még kapok egy figyelmeztetést a moditól:D
szóval a tanács az hogy koliban ciki pukizni és ha jön az inger első jele akkor irány a wc
hasmassa is lehet azzal is ki ér a wcre, akkor ezzel is ki fog, gyakorolja otthon
hát fingja tele a koliszobát, aztán majd meglátja hogy annak volt igaza aki azt tanácsolta hogy intézze el a wcben:D
elnevezik fingós(z)arankának az fix
ja és én is voltam kolis és jó baráti társaságunk volt és ha véletlen egy srác egyet pukizott azt is kiröhögték, nemhogy egy lányt:D
További ajánlott fórumok:
- Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd?
- Akik szeretnek nevetni és ismerkedni
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Régimódi vagyok vagy túl gátlásos?
- Vannak vicces koleszos, lakótársakhoz kapcsolódó történeteid? Leírnád?
- Egyetemi/főiskolás koleszosok, segítenétek?