Régimódi vagyok vagy túl gátlásos? (beszélgetés)
Őszintén szólva nem is értem a mai fiatalokat, vagyis inkább a felfogást. Nekem mindig tök evidens volt, hogy ismeretlennel nem smárolok, de még csak a kezét sem fogom meg. Általában a randikon a legtöbb embernek "elég", ha tudja a másik nevét, foglalkozását, utána már fekszenek is be az ágyba. Sose értettem, de nem is nekem kell.
Szerintem igenis jó, ha az ember megismeri, kivel akar/nem akar lenni. Ez nem régimódiság, csak szimpla elővigyázatosság, türelem.
A randi azért van, hogy a sok hazugság alkalmat teremtsen egy másodikra.
Ha ez a randi, akkor a qrvázás egy sokkal őszintébb műfaj.
Valóban túl sok ilyen nő van, ezért a férfiak nagyrésze már nem is akar tartós kapcsolatot. Túl könnyű lett nőt "szerezni", és ez 30-40-50 éve még nem így volt.
"Szegény" férfiak akkoriban kénytelenek voltak hónapokig udvarolni és feleségül venni a kiszemelt hölgyet, mert nem volt minden sarkon pár randi után megkapható nő. (mindig voltak könnyen kapható nők, de erős kisebbség volt, ma természetes pár randi után szexelni)
Változnak az idők.., már a nők is vadásznak.
Én férfiként is sajnálom, hogy ez megy manapság. Kevés az érték.
Tudom öregszem. :) Igaz én már 16 évesen is így gondoltam.
Nekem az a teljesen természetes, ahogy Te viselkedtél és gondolkodsz. Miért kéne egy idegen ember kezét (meg)fogni ? Ez csak az ismerkedés első napja. Pláne nem csókolózni rögtön !
A nők rontják el a férfiakat. Semmi udvarlás, nincs rá szükség, hiszen a nő első nap benne van a szexben. Ezért a kalandra vágyó férfiak nem strapálják magukat, gyorsan lelépnek. Nem baj ! Majd jön olyan, aki párt keres, nemcsak szexpartnert !
Találkoztok újra ?
Köszi a válaszokat.
Én örültem, hogy nem fogta meg a kezem és nem nyomult.
Ebbe nem lehet másnak beleszólni, hiszen te /ti éreztétek mi fér bele.
Ha szimpatilus lett volna és nyúl a kezedért, gondolom, nem tépted volna ki erővel a kezéből.
Hétvégén találkoztam először egy pasival, netes társkeresőről. Szimpi volt, sétálni voltunk.
A barátnőm első kérdése: és megcsókolt? Vagy legalább a kezed megfogta? Mondom egyik sem, de miért sétálnék kézen fogva olyannal, akit akkor láttam először?
Én vagyok túl régimódi? Értem, hogy sokaknál az első randin szex is van nem csak a kézfogás, de nekem a kézfogás sem fér bele.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Kismama vagyok Angliában!
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Csajos kérdés, kéretik nem nevetni ...koleszos lesz a gátlásos tini
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?