Csajok segitsetek társat találni! (beszélgetés)
köszi:)
Egyébként hagyján, hogy kisétálnak, de még ki is foszthatnak!
Egy férfi (azon kívül, hogy a tökéleteset keresi), alattvalót is keres, akit kedve szerint irányíthat és ha nem teszi, amit mond/akar, akkor is viszlát!:)
nem, nem meséltél nekem róla semmit, csak hogy váltok. ennyit tudok.
de ha meg nem volt akkor sem romantikus, akkor miért lepted meg romantikus vacsorával? már tudtad előre, hogy úgy sem fogja értékelni. nem is szabadott volna meglepődnöd. így szerettél anno bele. :)
Szia
Sajnos tudom, nagyon meggondolandó kinek adod ki magad, a teflonszámod, email címed stbb. Több embertől halottam hála, én nem tapasztaltam , hogy utána csúnya dolgok jöttek , zaklatás stbb, és pláne ahol gyerek is van .
De találkoztam olyannak aki egy hét levelezés után hozzám költözött volna menekülve az előbérletéből , vagy kölcsön akart kérni a második levelében a pasi , és még sorolhatnám ..
A sok mocskos dolog után a mostani párom volt az első akinek azt mondtam, oké találkozunk egy semleges helyen, de vele akkor már egy hónapja napi szinten leveleztem és beszéltünk Skypen, de hála sikerült, és azóta is együtt vagyunk.
Nem azért írtam hogy elriazsak bárkit a társkereséstől .
Hanem , hogy nagyon figyeljen oda mindenki, szó szerint az élete függhet tőle.
Jó keresést , és sok sikert mindenkinek .
szia zeusz! itt is összefutunk? érdekes dolgokat írtál. az nem lehet, hogy már azért hagyta őt hidegen a meglepid, mert a többi napon már nem figyeltél rá, és ahhoz szokott hozzá? vagy úgy érezte, hogy ezzel már nem teheted jóvá? :(
amikor elvetted feleségül, akkor biztos nem volt ilyen, mert ha most nem felel meg, akkor anno sem volt túl romantikus. valószínű az évek ölték ki belőle ezeket a szép érzéseket.
sziaaaa
Álmodozol? Tedd álmodni remélni stb...lehet.
Csak élni piheni nyugiban lenni ez a legfontosabb!!
Na én nem keresek,jön jön nem nem,s gyerekem is harmóniában legyen! Ez a lényege!
különben meg én mindig túl sokat adok túlontúllll és túlon túl megértő vagyok ez a legnagyobb bajom :s
IGAZ PASI DE FÉLÉNK
Nekem az a két gondolat valahogy nem jön össze... az igazi pasi, nem félénk... az tudja mit akar, és kit akar. :))
jól írtad!!!! "IGAZI férfiaknak" nem sok rohangászik ilyen az utcán :DDDD
sőtttt.......90csaj aki keres és van 8-9 pasi aki keress rendes és IGAZ PASI DE FÉLÉNK:));p
"Létezik ojan pasi akinek hiányoznak a csókok,kéz a kézbe sétálás,összeaujás nem a sex miat csak,hogy érezze,hogy szeretik."
Én ilyenről álmodozom talán egyszer meg is találom....
Szia
Ne hidd , hogy minden olyan rózsaszín , én csak a jót írtam le.
De míg párt kerestem anó kaptam mocskosabbnál mocskosabb ajánlatokat is , és perverzebbnél perverzebbeket is , szóval nem olyan egyszerű ez a dolog , és még hozzá, hogy kit is engedsz a gyerekeid közelébe.
Egy társkereső oldalra a végül beírtam , hogy szerintem itt rossz helyen vagyok mert mindenféle ajánlatokkal bombáznak csak ép társat nem találok , legyen egy 16-éves vagy egy 80-éves pasi.
A 16-évestől megkérdeztem , hogy örökbe fogadjam .:) jó vicc volt, de ő tanitó nénit keres , ja matek órára,:( A másik meg csak hétvégi kapcsi , a gyerekeket meg tegyem az ablakba .stbb
De volt aki folyamatosan zaklatott a leveleivel és végül letiltottam, stbbb sajnos inkább a negatív dolgok jöttek hónapokon át , míg végül rám talált a párom.
Őt viszont háromszor küldtem el , mert válás alatt voltam , kiborulva , három gyerek de kitartott mellettem és azóta is együtt vagyunk. :)Az exem mer zaklatni , a gyerekeket szereti a fiammal is jó kijön , hát 9-hónapja működik a kapcsolatunk, vannak még problémák amit meg kell oldani de majd alakul az is..