Crumble almás recept

A Crumble almás hozzávalói:
15 dkg liszt
10 dkg vaj
10 dkg cukor
8 dkg dió /v. mogyoró/
2 db alma /v. más gyümölcs/
zsemlemorzsa
1 kk fahéj
5 dkg mazsola


A Crumble almás elkészítési módja:
Egy jénait ki zsirozom, zsemlemorzsával meg szorom a meg pucolt almát kockára vágom, és beleteszem a jénaiba mazsolát, cukrozom és fahéjjal meghintem.A lisztet vajat cukrot diót morzsává alakitom,és rászorom az almára. Lefedem alufóliával, Előmelegitett sütőban 30 percig sütöm, majdfolia nékül 5 percig. Ha kihült szeletelem.

Bár milyen gyümölcsel is elkészithető.

Vagy ha sóssan akarjuk késziteni sajtal, sonkával,
zöldségfélékkel is készithetjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A crumble almás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook