COVID19 - nekem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: COVID19 - nekem
Jó cikk! És valahogy őszintébbnek hangzott a "vigyázz magadra" és a "hogy vagy?" :-)
Hat, minden rosszban van valami jó...milyen igaz!
Iszonyat jó cikk
Le a kalappal elöttetek.
És én két gyermek mellett a csendet nem élvezhetted, de családunk sokkal jobban összekovácsolódott ebben az időben és ilyenkor köszönetet mondtunk Annak aki a messengert kitalálta, hogy képernyőn, de szereteinket láthattuk.
Nagyon jó lett :-) és egyetértek.. volt valami jó ebben a csendben, a lassulásban.
Azóta sem kívánok visszatérni teljesen "abba" az életbe. Nagyon megtanultam értékelni az otthon csendjét, pedig előtte borzasztóan pörgős voltam.
Ha mást nem is, ezt nagyon megköszönöm ennek a "vírusnak".
És igen, elismerés mindenkinek, aki helyt állt a fronton.
"ti szociálisok" sokkal de sokkal nagyobb elismerést érdemeltek, mint az ablakon át táppénzes papírokat kiadogató háziorvosi asszisztens pl.
Tudom, nem erről szól a cikk, de muszáj volt megjegyeznem.
Majd ha nem a bolondok hajójában ülünk, vagy lesz egy valamirevaló szakszervezet, akkor majd talán talán ...
Addig is további szívvel-lélekkel munkát és jó egészséget kívánok, nektek, szociálisoknak! 🌷
Bizony, bizony kiderült, hogy a szomszéd kertje sem mindig zöldebb, mint a mienk.
De itt-ott az is láthatóvá vált, hogy nálunk sincs mindenütt fű-fa-virág, ahol eddig látni véltük a zöldet.
Kicsit másként forog nekem ez a világ.
Ugrás a teljes írásra: COVID19 - nekem
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mondd minden nap: "JÓ NEKEM."!
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Ki tud nekem iwiw meghívót küldeni?
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.