Covid oltás utáni hízás - lehetséges ? (beszélgetés)
Ez így van. És a karanténtól sem hízik az, aki odafigyel az étkezésére. Mióta tavaly karanténba vonultunk folyamatosan fogyok. Nem beteges iramban.
Nem eszem csak akkor, ha megéhezem. Akkor is asztalnál, tányérból eszem, ha az csak két falat.
Soha nem eszem a tévé előtt!
Kicsit utána olvasgattam...
Biztos nem értek mindent, de úgy értem, hogy az ilyen tabletták az örömközpontot piszkálják, ami miatt még több örömre vágyik a szervezet, ami arra sarkallja a gyógyszerszedőt, hogy örömet okozzon magának, ami egyik módja az evés, ami ugye hízást okoz.
Lehet még drogozni is, mert ez is elvileg örömet okoz, ettől viszont fogyni szoktak, lehet szexelni is (szerintem ez a legjobb módja az örömszerzésnek;)), ez sem hizlal, és persze vannak más tevékenységek is, amik örömet okoznak és nem feltétlenül hizlalnak.
Tehát, úgy értelmezem, hogy nem tabletta okozza a hízást, hanem a tevékenység, ami a dopamin szint változás miatt történik...
Igen!?
Még egy ok, hogy soha ne szedjek ilyeneket.
Köszi!
Hízni gyógyszertől nem lehet, hacsak nincs benne sok kalória és nem eszel belőle sokat.
Hízni pm. alulműködéstől sem lehet.
Hízni a kajától lehet...
Más oka nem is lehet? Kivizsgáltattad, hogy mi okozza?
Mamámnak Pfizer után semmilyen tünetei nincsenek. Persze idős lévén megvannak a saját kis nyűgjei, de nem fogja azokat az oltásra.
Valamit/valakit okolni kell, nem!??? :D
Túl egyszerű lenne belátni, hogy mindenki a saját életét alakítja.:)
4-5 hónap alatt híztál 3-4kg-ot? Ez nem egy gyors és extra hízás.
Gondold át újra az étkezési szokásaidat!
Szokás az oltást "mumusként" és mindennek az okaként kikiáltani, de nem gondolnám, hogy ebben az esetben rá lehetne fogni a hízásodat.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Valami hasonlóra gondolok én is, mivel autoimmun pm. alulműködő vagyok. Eddig rendben voltak az eredményeim, de most lehet hogy borította.
Egy valakiről tudom, hogy az eddig rendben lévő pajzsmirigye oltás óta alulműködik.
Kínai vakcinával oltottak március és április elején. Azóta híztam kb. 3-4 kg-ot. Életmódom és étkezési szokásaim nem változtak, ezért nem tudom mire vélni a hízást, de nagyon zavar.
Járt-e már így valaki, kérem írjátok meg.