Covid utáni hajhullás (beszélgetés)
Az összes postkovid tünetre ezt mondják.
A én szaglásomnak némileg több idő kellett. Kicsit több, mint 14 hónap...
Sajnos nem tudjuk milyen káros hatásai vannak pontosan a vakcináknak. Gyógyszerek is okozhatják. Szedsz valamilyet?
Sok sikert és ne add fel, meg kell találni a probléma pontos okát, sokall könnyebb lesz így küzdeni a betegséggel.
Hozzájut a hajad a vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz ?
Egészségesen táplálkozol ?
Ilyesmire gondoltál ?
Nagyon drukkolok, hogy megoldódjon a problémád !!!
Szia.
Próbáld ki a perui kovaföld port, 2 rokonomnak is segített. Az egyikük átesett a víruson, és egész hamar megállította a hajhullását, és elkezdett újra kinőni neki, a másikuknak meg oltás után kezdett el nagyon hullani, pár hónap alatt neki is megállította, igaz egyelőre még nem nő neki újra.
Volt mellkasi uh, tüdőmön nem látszik semmilyen károsodás szerencsére, teljesen rendben találtak mindent.
Köszönöm a tanácsokat, sajnos a festést már bebuktam mert valamikor január elején festettem syoss hajfestékkel.
Szia. Èrdemes lenne csináltatnod egy tüdőröntgent, megnèzetni mit okozott a covid. Fodrász vagyok, azt tapasztaltam a vendègeimnek, akiknek hullott, covid utan 1-2 hónap múlva indult be a hajhullás kb 2 hónapig tartott. A samponok nem bizonyultak hatásosnak, sem a hajszeszek. A hajvitaminok szedèse inkább. Azèrt lenne lènyeges a tüdőröntgen, mert amèg nem rendeződik a tüdő állapota, megmarad a gyulladás a szervezetben, addig lehet venni mindenfèle drága szereket nem fog javulni. Belülről kell a problèmát megoldani ès utána javulni fog. A hajunk csak szól ilyenkor, hogy baj van odabent!
Amit mèg tehetsz, ha festeted a hajad akkor azt most hanyagold, ha nagyon ősz vagy ès nem lehet hanyagolni, akkor vannak nagyon jó minősegű mindenmentes festèkek, kèrd mindenkèpp szakember segítsègèt benne. Ne izgulj vissza fog nőni a hajacskád amikor teljesen rendbejössz :)
Én így voltam a pm-től.
A túlműködésemet túlkezelték, azaz átmentem alulműködésbe, amit a hajhullásom jelzett.
Szerencsém volt, mert nem foltokban hullott, hanem egyenletesen, de olyan ütemben, hogy hajmosáskor a tusolótálca alján 1 cm-es rétegben állt a hajam, majd amíg megszárítottam, körülöttem is így volt. Innentől nem mertem hozzáérni sem a hajamhoz, hogy maradjon valamennyi.
Sajnos le kellett vágatnom a hajamat, mert annyira kevés lett, de kinőtt újra, ahogy csökkentettük a gyógyszert.
Ha holnap ho, akkor menj vérvételre és nézzék meg a pajzsmirigy működésedet!
Hallottam, hogy sokaknak összezavarta a pm működését a kovid.
Nekem pm. alulműködésnél hullott ilyen ütembe...