Cordon Blue recept
90 perc
A Cordon Blue hozzávalói:
10 szelet belszin
10 szelet gepsonka
10 szelet lapka sajt
so, bors, olaj
A toltelekhez:
1 doboz gomba konzerv
keves etelizesito, petrezselyemzold, bazsalikom
A panirozashoz:
liszt, tojas, zsemlemorzsa szezammaggal osszekeverve
A Cordon Blue elkészítési módja:
Elokeszites: A hust nagyon vekonyra kipotyolom, sozom, borsozom. A gombat egeszen aprora vagom, hozzaadom a fuszereket, bekeverem. Osszerakas: Hus, gepsonka, lapkasajt, a kozepebe 1 kiskanal gombakeverek, feltekerem, a ket veget benyomkodom. Dupla panirba forgatom (liszt, tojas, liszt, tojas, szezammagos zsemlemorzsa) es kozepes tuzon korbeforgatva megsutom.
Krumplival es savanyusaggal talalom.
A csalad nagy kedvence!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. jan. 15. 11:40
A cordon blue elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.