Computherm digitális termosztát hogyan működik? (tudásbázis)
Na a lenti oldalon kezelési útmutatókat is találsz:)
Google-lel kerested már egyébként?
akkor a +, és - jelekkel kell a höfokot szabályozni. És váltsd át fagymentesítésröl fütésre.
közös gázkazán van de külön mérő van minden lakáshoz,biztos nem dísz:)
Nha nekem az eleje úgy néz ki,hogy van rajta egy + és egy - szürke gomb,meg egy gomb ami a fűtés és a fagymentesítés (vagy mi) között vált.
Viszont ha központilag megy, akkor lehet nemis kell használni, csak a falon van. Gázkazán van a házban? Mert ez azt müködteti. Ha nincs, akkor csak dísz a falon:)
Az elején látnod kell egy ablakot, és 3 gombot. 2 db le-fel nyil, 1 db napocska/holdacska( ezek a hömérséklet váltó gombok).
De az eleje lenyitható:) Ott találsz még 3 db gombot. Egy órajeleset(idö-, dátumbeállítása), 1 db "P" jelüt(Program beáll. gomb), és 1 db höméröjelüt( höfok beállítás).
De most azon gondolkozok, hogy ez társasház, és lehet nem kapcsolták még be központilag a fűtést, vagy nem tudom. De két nappal ezelőtt felengedték a rendszert. Nem tom most mi van...
És akkor hogyan kezdesz el fűteni programozás nélkül? Ha csak egy hőt állítasz be? Azt hogyan kéne???
egy ór amúlva jövök, van egy kis elintéznivalóm, addig is várom a tanácsokat:)
Mert télleg ennyi van ráírva
vagy azt hogyan tudommegnézni?
igen, de nem lehet rajta p izébizéket beállítani
Hidd el ugyanez:) Kis fehér doboz, elején kis ablak, írás rajta: Computherm Thermo Control System
Pffúúú, ez tuti nem ilyen, ez nem programozható,csak digitális.
Leírom lépésröl-lépésre ha gondolod, meg van használati útmutatóm is, abból is tudok neked szkennelni, és mailben átküldeni:)
Be lehet programozni, napokra, meg van rajta többféle program.
Hétközbe én a P4-re állítom, ami azt jelenti reggel 6-8-ig nappali hömérsékletet csinál, meg du. 5-este 10-ig. A köztes idöben éjszakait.
Az éjszakai hömérsékletet mindig kisebbre vesszük.
Hétvégén P3-as programot használunk, ami reggel 6-este 10-ig nappali hömérsékletet csinál.
Segítsetek!Ilyen termosztátunk van,most vettünk lakást, de ezt elfelejtették közölni, hogyan működik. Meg használati útmutatót is elfelejtettek hozzá adni! Hogyan kell vele beállítani a fűtési hőt? Hogyan kapcsoljam be a fűtést????
Nekünk ilyen van. Mire vagy kíváncsi? Hogyan kell beállítani?
Computherm digitális termosztát hogyan mködik?
További ajánlott fórumok: