Clostilbegyt tablettát kell szednem a menzesz 3. napjától napi 2x2-t. Nem sok ez egy kicsit? Lehet a Clostit a barátcserjével együtt? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én még csak 22 éves vagyok,de mindíg gyereket akartam mióta az eszemet tudom!
Két éve vagyok együtt a párommal és kb egy éve rajta vagyunk a "baba projekten" most vagyok a clostilbegyt kúra 3 hónapja előtt!
Elvileg 12-én kell megjönnie és szerintem meg is fog! Már most parázok,hogy mi lesz ha az utólsó hónap sem hoz eredményt!
n napi 2x1-et szedek meg egy jó erős gyulladáscsökkentő injekció kúrán vagyok túl!
De folyamatosan felfázással küszködök!
Remélem sok baba jött már össze ezzel a gyógyszerrel és azt is remélem hogy nekünk is össze jön!
Puszi mindenkinek!
Volt hormonvizsgálatod mielőtt a doki megállapította az adagolást? Lehet azért írt fel ennnyi, mert nagyon alacsony volt a progeszteron szinted. Én is ennyit szedtem anno-nálam volt vérből hormonszintmérés, kiderült hogy a progim szinte nulla. Nem csoda, hogy nem jött össze a gyerkőc. Aztán jött a Closti (ellenőzés és UH-s vizsgálat mellett) és rögtön össze is jött a kisfiam aki azóta 13,5 hónapos.
Szóval ha a doki ezt írta elő, annak tuti oka van. Szerintem kérdezd meg őt, ha kételyeid vannak.
Sok sikert a babóhoz!
Nekem az első kezelt hónapomban 2x1 volt az adag 5 napig, de nem lett tőle nagy tüszőm. Ekkor emelte a doki duplájára az adagot, 2x2-t szedtem októberben (volt tüszőrepedés, de sajnos nem sikerült a baba), és most novemberben is 2x2-t szedtem, gyönyörű tüszőm volt. Az eredmény majd kiderül, bízunk. :)
Szóval nem sok a 2x2, de vajon miért írtak fel már elsőre ilyen nagyobb mennyiséget?
Én tavaly 3x1-et szedtem 3 hónapig, ellenőrzés nélkül, és nagyon rosszul voltam tőle, és felborította a ciklusomat is.
Idén 5 napig napi 1-et szedtem UH mellett és nem volt semmi gond.
Bár baba sajnos még nem lett.
Ha a barátcserjén mastodynont értesz, akkor azt lehet szedni együtt a clostival.
Szerintem nem jó ötlet, megváltoztathatja a Clostilbegyt hatását.
Feltétlenül kérdezd meg a nőgyógyászodat!
Hogy a 2-szer 2 db tabletta sok-e, nem tudom, nem nagyon emlékszem az adagolásra. Viszont a tájékoztatón le van írva részletesen.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Van valaki, aki azért kapott Clostilbegyt tablettát mert nem jött meg neki?
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Hogyan kell szedni a Clostilbegyt tablettát?