Citromos kagylósaláta recept

2 doboz kagylókonzerv
3 db citrom
1 fej lilahagyma
4 evőkanál olaj
1 evőkanál színes bors
őrölt bors
A Citromos kagylósaláta elkészítési módja:
A kagylókat lecsepegtetjük ,salátás tálba tesszük.A hagymát felkarikázzuk,1 citromot vékony szeletekre vágunk. Az olajat, 2 citrom levét a színes borsot és csípetnyi őrölt borsot simára keverjük,majd a kagylóra öntjük,óvatosan átforgatjuk. Folpackkal lefedjük és 2 órára a hűtőbe tesszük,hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. szept. 21. 11:37
A citromos kagylósaláta elkészítési módja és hozzávalói.