Citromailesek tudnátok segíteni? (tudásbázis)
Nincs regisztrálva, mert nem érdekli, nem ért hozzá. A citromailra is én regiztem.
Nem ismerős, mert egyikőnk se tudja ki ő.
Talán regisztrálva van a férjed. Az asszonynak ne kell tudni mindent. Erre nem gondoltál? Milyen böngészőt használsz?
Szerintem is valami ilyesmi történhetett. Mert két egyforma e-mail cím kizárt.
"Az email címemet szeretném megváltoztatni. Valószínű valaki másnak is ez a címe. Olyan oldalakról jön levél ahová én nem is regiztem."
ja,hogy nem a tiédet...
Az lehet még, hogy valaki az ő e-mail címét írta be, amikor regisztrált. Lehet, hogy ismerős, de olyan is lehet, hogy ha túl egyszerű, akkor valaki egy kamu címet akart beírni, és beletalált...
A József csak példa volt, ma 46 ilyen üzenetet töröltem ki különböző nevekkel.Persze ez nem mind ma jött. Ha az iwiwről jön az üzi akkor az illető adatlapjánál az üzenek nekire kattintva tudok írni. Nem kell beírni az emailcímet.
Két egyforma cím nem lehetséges.
Lehet, hogy véletlen rossz címet gépelt be Józsi.
Mondjuk joli@ helyet jolie@
Citromka levelezőt csak regisztrálásra használok, ezért minden szeméttel tele van.
Használj gmail-t az ismerősökkel.
Én regisztrálva vagyok, de a párom nincs és ő kapja ezeket az üzeneteket. Ezért nem tudok az ő nevében belépni és megnézni.
Te regisztrálva vagy? Ha igen, lépj be,és nézd meg, valóban kaptál-e üzenetet, és kitől. Ha igen, kérdezd meg őt az e-mail címről.
De engedte a rendszer regisztrálni a citromailen, de azt hiszem törlöm és csinálok egy másikat.
Nem tudom hogy ez hogy lehetséges, de rengeteg ilyen üzenet jön hogy idézem:(iwiw)József üzenetet küldött neked. Ez így néz ki pontosan.
Nem lehetséges, hogy az, akinek "ugyanaz" a címe, tévedésből (vagy szórakozásból) írta be azt az e-mail címet oda, ami a tietek? Semmi egyébre nem tudok gondolni. Az meg furcsa, hogy "József üzenetet küldött", mert ez csak akkor működik (ha iwiw vagy myvip), ha adott illető a ti e-mail címetekkel regisztrált oda.
Igen, az iwiwről jött. Pl : József üzenetet küldött. Ugye van egy link amire rákattintassz és betudsz lépni. De mi nem tudunk belépni mivel nincs is ott regizve.
jaj, most kezdelek érteni. Vagyis remélem...
Olyan leveled jön, hogy József (a hoxáról) üzenetet küldött neked? Az meg hogy lehet? Vagy más közösségi oldalra gondolsz? Mint pl. iwiw? Mert olyan üzenet jön, ha valaki ott ír neked. Vagy mire gondolsz?
És akkor nekem miért nem jön ilyen?
Két egyforma email nem lehet :)) És hol tudtál utána nézni?? Ez nekem fura :S
Igen. Meg Anikó, meg Anita, meg Melinda.....
Mind reklám.
Kiírta az egyik emailnél a teljes nevét az illetőnek. Rákerestem ezen a közösségi oldalon. Ugyanaz volt a címe.Ugyanis ez pontosabban a párom címe és ő itt nincs regizve.
Az reklám, hidd el, gondolom letöltőoldalra akar elcsalni. Hol néztél utána?
Ezek nem reklámok: pl: józsef üzenetet küldött, utána néztem és egy srácnak ugyanaz a címe
Másnak nem ez a címe.:) Nem kell neked oda regisztrálni, ahonnan bombáznak a reklámokkal.
E-mail címet nem lehet megváltoztatni. Törölni kell, és úja újat csinálni helyette. Kettő egyforma e-mail cím nem lehetséges. Nekem is jönnek kéretlen levelek számtalan helyről. Meg kell őket szűrni.
Az email címemet szeretném megváltoztatni. Valószínű valaki másnak is ez a címe. Olyan oldalakról jön levél ahová én nem is regiztem.
Citromailesek tudnátok segíteni?
További ajánlott fórumok: