Cirógatás szolgáltatás férfitől? (beszélgetés)
Nem! Az működik! 🤣
De van mikor a fájdalomra kell profi masszőr,aki valóban csak a masszázsra koncentrál!🤣
Én nagyon “érintős”, ölelgetős vagyok, de csak kapcsolaton belül.
Családtagoktól, kollégáktól is jól viselek egy-egy érintést, de nyilván ezek mások, mint egy párkapcsolatban.
Idegentől viszont köszönöm, nem szeretném...és “eszközzel” sem.Nem tudom, hogy ez valami szexuális célú “eszközös cirógatás”-e, de én -bár messze nem vagyok prűd-ilyen téren sem szeretem, ha bármilyen kütyü, eszköz van a dologban.Csak a hús-vér emberi érintésre vágyom:-)
Féreértettél.Nem baj!
Na mégegyszer (és többet nem) MI a konzervatív/képmutató abban ha nem akarom hogy,,,Idegen ,,,motoszkáljon rajtam????
Nem. Ez van.
Nem tudatosult sosem benne, csak néhány éve egy kolléganőm mondta, hogy úgy megölelnélek, de tudom, hogy nem szereted!
Akkor meglepett ez a kijelentése, de belegondoltam és rájöttem, hogy igaza van;)
Én is így vagyok:D
Vannak olyan emberek, akik fél pillanat alatt, egy igekötő kimondása közben simán végig fogdosnak. Én őket kerülöm és rájuk szoktam szólni...
Én is. Már attól lábrázást kapok, ha valaki beszéd közben megérinti a karomat, vállamat, vagy mellém áll nézni, ha dolgozom. Minimum méteren kívül legyen.
Van egy olyan barátságosnak tűnő gesztus, ha előre engednek az ajtónál és megfogja a hátamat, na ne. Helyből ugrok.
Szerintem tévedsz.
Nő vagyok és a férjemtől se viselem el.
Lehet, hogy ebben az életembe kihagyom.:DDD
Nagyon utálom, ha hozzám érnek és gyömöszölnek. Sportoló koromba se...
Én azt sem engedem meg senkinek, hogy megmasszírozzon, nemhogy cirógasson;)
És nem csak férfi, de női masszőrnek sem.
Az egyik barátnőm masszőr, és még nem tudott rávenni több tíz év alatt, hogy megengedjem neki, hogy megmasszírozzon:DDDD
Nem feltétlenül, néha idegesített.
Idegesítene egy vadidegentől is.
Ha a kedvesem cirógat, akkor esetleg fel is izgat, és tovább tudunk lépni a cirógatásnál.
Nem konzervativizmus, vagy ha ez az, akkor vállalom, hogy nem vagyok elég haladó, hogy nem tudok az első erre kapható cirógatóval intimitásba kerülni.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- A vezetékes víz szolgáltatásának korlátozása