Cikkírói munkával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Megírnáád a cég nevét?Priviben...
És hogy megy a szerződés aláírása?E-mailen keresztül az is,vagy személyesen?
Szia!
Engem folyamatosan átvernek:( Nem is értem. Megírom a cikket, visszaírnak,hogy szükségük van rám,kötünk szerződést ekkor meg amakkor,aztán eltűnnek!Már kétszer megszívtam így!
Szia!
Ez nem is szerződés,hanem egy jelentkezési lap.Gondolom egyenlőre csak fel akarnák mérni,hogy mihez értek,milyen témában lennék jó.
Googléban nem találtam semmit róluk,senki nem írt tapasztalatot.
Cikk írói tapasztalatom van, de az alapítványi volt. Ezzel a céggel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. Jobb lenne, ha ők írnák meg, hogy mennyit tudnak fizetni.
Ha átverés lenne, szerintem az az első cikk után kiderül.
Gugliban nézted őket?
A szerződést a legapróbb betűig nézd át!
Sok sikert!
Pár hete jelentkeztem,és ma kaptam egy jelentkezési adatlapot,amiben a nevem,e-mail,címem, mellett ki kell töltenem,hogy milyen témában vagyok otthon,illetve milyen cikkírási díjat kérnék (fillér/karakter) Azt írják,csak komoly jelentkezőket várnak.
Neten van honlapjuk,elég korrekt cégnek tűnik,de kiváncsi vagyok van-e esetleg valakinek személyes tapasztalata vagy ez is csak átverés lehet?
További ajánlott fórumok:
- Ausztriai munkával kapcsolatos tapasztalatok.
- Munkával kapcsolatban kérnék tanácsot
- Van-e tapasztalatod próbavásárlói munkával kapcsolatban? Kifizettek-e?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Van valakinek jó ötlete nyári munkával, elfoglaltsággal kapcsolatban, két 15 éves fiúnak, dél-Pest környékén?
- Van valakinek tapasztalata Jáger Anikóról? Internetes munkával kapcsolatban?