Ciki ha nálam 20-30 évvel idősebb nővel járok? (beszélgetés)
Ciki!
Nekem is ciki lenne felvállalni egy ennyivel fiatalabb párt és kiborulnék, ha a fiam ilyet bejelentene majd.
Még óvodás, remélem sokkal több esze lesz! Bár középsősként bírja a nagycsoportos csajokat és a szomszéd sulis lányokat is. 🤣
Ismerek olyan férfit aki édesanyja korabeli nővel van együtt régóta. Persze nyilvánosan felvállalni, ergo beülni pl. egy helyi kávézóba, étterembe, vagy csak kézen fogva sétálni nem tudnak, mert megvetnék őket.
Engem nem hatnak meg az ilyen dolgok, szerintem az a legfontosabb, hogy az ember boldog legyen. Az viszont rém nehéz és frusztráló lehet, ha az ember olyat szeret, akivel nem tudja 100%-ig élvezni ez életet, mert fél a megvetéstől.
Nekem még pár hónappal 17 éves korom előtt egy ca. 20 évvel idősebb nő vette el a szüzességemet..
Gondolhatod, hogy nem én voltam nála a kezdeményező, csak az életnek nevezett morajló ár általa elsodort..-)
De járni sosem jártam vele...
Viszont sok mindent megtanultam.
Én igazából csak a történet haszonélvezője voltam, azt hittem minden korombeli srác így kezdi az életet...
Nem vonom kétségbe.Sőt, legyenek boldogok azt kívánom.
Nem tudnám elképzelni ebben a szituációban magam,azzal együtt, hogy volt egy hat évvel fiatalabb kedvesem (28 éves voltam )De nem is tartott csak pár évig.
A kérdés, feltételezem teoretikus. Ha nem az lenne, tudnád, hogy 20 vagy 30 évvel idősebb.
A teoretikus válaszom: nem ciki, de el nem tudom képzelni egy közös napotokat, miről beszélgettek, mi a program, közös tervek, jövőkép?
Mert nekem nem jött le, hogy már elmondtad neki. :)
Ha kölcsönös, akkor nem kell senkivel sem foglalkozni!
Sok boldogságot!
Könnyű egy brutál jó ötvenest szeretni,de majd ha negyven évesen felébredsz egy hetven éves mellett...hát ,nem tudom.
Soha nem tudnám elképzelni egy hozzám képest gyerekkel az életemet, mindig ott bujkálna bennem az aggodalom ,hogy vajon most hogy nézek ki? Mennyire vagyok ráncos egy feszes testű mellett?
Kellene a fenének az ilyen jellegű gondok.
Ezesetben ne egy 50 évessel kezdj kapcsolatba. Egyrészt az a nő, aki ennyi idősen belemegy egy ilyen kapcsolatba, az biztos, hogy csak szórakozást keres. Másrészt most még izgalmas. De lássuk be, hogy 20 év múlva (vagy akár már korábban), amikor te életed teljében leszel, a 70 éves pároddal már nem igazán lesz közös kapcsolódási pontotok. Persze vannak nagyon fitt és fiatalos 70-esek. De azért nem ez a jellemző.
Ha ennyire izgat a dolog, ugorj bele, próbáld ki. De hosszútávra ne alapozz.
23/50
Nos te sem családalapításra készülsz. Nincs ezzel gond, biztos csinos.
Az ősök, meg elfogadják. Ennyi.
Csapj bele a lecsóba, fiatal vagy ,élvezd ki! :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?